keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Stailauskeikkaa odotellessa

Sain appiukolta synttärilahjaksi kauan havittelemani peuransarvet. Suuri Metsästäjä taisi olla toiveesta otettu, tosin hän ei arvannut, että näihin tullaan ripustelemaan kaiken maailman hilavitkuttimia.
Kuten nämä kirppikseltä ostetut pallo"valot". 
Olen nykyään hieman herkkänä valaistusasioiden kanssa, sattuneesta syystä. Mutta näiden kohdalla pystyin varmuudella lupaamaan, että ne eivät toimi ja ovat muutenkin räsät. Tiesin myös, että jostakin varaston uumenista löytyisi Ikean paristokäyttöinen valosarja. Vähän pallojen silottelua ja eteisessä olevat sarvet saivat syyskruunun. Nyt odottelen, milloin pääsen stailaamaan appiukon hirvensarvia. Joudunkohan odottelemaan pitkään..?
SHARE:

12 kommenttia

 1. Kauniit sarvet ja stailattuina varsinkin...:)

  VastaaPoista
 2. Sopii kyllä hienosti valot sarviinkin. Ja kivasti keksit hyödyntää pallot, vaikkei valoja enää ollutkaan. Kierrätystä, kierrätystä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, siis ympäristötekohan tämä oli, täysin epäitsekkäästi toteutettu:D

   Poista
 3. Vähän herkkänä valaistusasioiden kanssa... :D Kauniit valot on kyllä ja kekseliästä uusiokäyttöä. Ja sarvethan on just hyvät tuohon tarkoitukseen. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, vähän herkkiksenä ollaan, edelleen:) Sarvet on oikeen tanakat telineet, mielessä on jo vaikka mitä ripusteltavaa!

   Poista
 4. Mulla on poronsarvet, tuunasin ne valkoisiksi :) Rakastan kaikkia sarvipäitä :D

  VastaaPoista
 5. Voi ei, juuri tuollaisia valoja olen täältä Suomen puolelta etsiskellyt! Vuosi sitten löysin Pariisista moiset ja nyt on harmiteltu kun jäivät silloin kauppaan. Joulun alla valot löytyivät myös Stockmannilta, mutta sinnekin ne jäivät ja vielä valoista ei ole tietoakaan.
  oliko noissa mitään vihjettä tai tietoa, mitä merkkiä/mallia/jotain ovat? Olisin pienimmästäkin vihjeestä kiitollinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Stokkan myymät valot olivat La Case de cousin Paul -merkkiset. Yritin niitä juuri nettitavaratalosta katsoa, mutta ainakaan vielä ei löytynyt. Vastaanlaisia olen kyllä nähnyt myynnissä esim. Sokoksella, tosin eri merkkisenä. Ja Airamiltakin kuulemma löytyy jonkin sortin pallovalo-sarja. Toivottavasti tästä oli edes jotakin apua sinulle!:)

   Poista

Blog Design Created by pipdig