maanantai 27. tammikuuta 2014

Hip hurray!

Jos viime viikolla kirottiin maanantaita oikein urakalla,  niin tänään on vuorostaan ollut kerrassaan loistava päivä, täydellinen viikon aloitus!

Ohjelmointipäällikkö nukkui ensin melkein 11h yöunet vain muutamalla väli-itkulla. Ja sitten vielä päälle yli kahden tunnin päiväunet! Tätä on tapahtunut viimeksi...nooh...ei ehkä koskaan. Suurin osa refluksilasten vanhemmista arvostanee näin täydellistä unisuoritusta, vaikka se jäisi ainoaksi pitkään aikaan. Kun vielä korvalääkäriltä tuli puhtaat paperit pitkittyneeseen korvatulehduskierteeseen, niin melkein teki mieli käydä ostamassa kakku ihan vain maanantain kunniaksi.
Ihanaa viikon aloitusta kaikille, täällä ollaan ihan fiiliksissä!

SHARE:

18 kommenttia

 1. Ihania uutisia! Hyvät yöunet on kyllä omiaan piristämään ja vielä noin hyvät uutiset lääkäristä <3 Kakku olis ollut enemmän kuin paikallaan. Juhlapäivä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Onneksi pakastimen uumenista löytyy aina jotakin pientä arjen juhlahetkiin:)

   Poista
 2. Löytyipä täältä mukava blogi, jäin lukijaksi. :) Ja oikeen mukavalta kuulosti myös viikon aloitus, hyvät unet ovat välistä kultaakin kalliimmat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa, että löysit tänne! Sitä olisi välillä valmis luopumaan monesta asiasta keskeytymättömän unen eteen. Mutta kyllä sitä kummasti saa henkistä piristystä jo yhdestäkin yöstä:)

   Poista
 3. Ai ihanuus, tosi mukava kuulla :) Todellinen juhlapäivä!

  VastaaPoista
 4. Jep, arvostaisin! Mutta tällä hetkellä voin vain sanoa, että In my dreams. Ei tarvinnut viime yönä nukkua lainkaan refluksin vuoksi ja syynä voi olla vaikka se ettei mun syömissä lihapullissa ollutkaan luomujauhelihaa. Olo on just sellainen, että ai oliko tänään maanantai (huokaus). Vähän kyllä lohduttaa se, että teillä on nukuttu noin ruhtinaallisesti <3 Tai aika paljonkin lohduttaa, hyvä te! Yhden tuollaisen jos saisi, niin jaksaisi taas 9kk normirefluksihuonoja öitä.

  Suonette blogisiskot anteeksi kommentin negatiivista sävyä, äiti on vähän väsynyt eikä jaksanut laittaa sivistynyttä suodatinta päälle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tarvitse suodatinta, samassa jamassa ollut blogisisko kyllä ymmärtää!

   Meille aina hoettiin, että refluksi helpottaa kun siirrytään kiinteisiin / tulee vuosi täyteen / lapsi alkaa kävellä. Kävely on vielä haparoivaa, muut virstapylväät on saavutettu, mutta ei se kyllä helpottanut:( Oli melkein pahimmillaan siinä vuoden molemmin puolin. Nyt kun ikää melkein 1v3kk, on ainakin hetkellisesti valoa näkyvissä. En osaa varmuudella sanoa mistä muutos johtuu. Imetyksen lopetus? Munuaislääkityksen lopetus? Nyt kun saatiin korvista puhtaat paperit, samaan syssyyn muutetiin lääkitys aamun sijasta iltaan (aik. munuaislääkitys esti tämän ja yöt on meillä just ne pahimmat). Lisäksi tuplattiin maitohappobakteeriannostus. En tiedä johtuuko näistä, se tässä taudissa juuri ärsyttävintä onkin: ennakoimattomuus. Mitään en nyt kyllä uskalla muuttaa, kun meneillään parempi kausi (kop kop kop...). Viljoja ja maitotuotteita pitäisi kohta taas kokeilla, mutta että palata niihin rikkinäisiin öihin...eih!

   Tsemppiä teille ja uskotaan, että joskus tämä vielä helpottaa!<3

   Poista
 5. Ai kun ihana kuulla hyviä ja iloisia uutisia :) Pidetään peukkuja yhtä hyville öille jatkossakin!

  VastaaPoista
 6. Ihana kuulla, että yö meni hyvin. Toivottavasti tämä seuraavakin meni yhtä hienosti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ihan yhtä mahtavasti, mutta selvästi parempi kausi meneillään, hip hip hei!:)

   Poista
 7. Olen lueskellut blogiasi viime keväästä ja nyt oli aivan pakko kommentoida. Meillä vuotias refluksipoika ja yöt ovat mitä ovat. On se vaan niin ihanaa, kun on välissä joku parempikin yö. Tsemppiä teille öihin tuleivaisuudessakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuikku viestistäsi! Meillä oli tuossa välissä parempi viikko ja kummasti sitä vaan jaksoi painattaa ihan eri tavalla, kun takana oli jokseenkin säädyllinen yö. Nyt taas rikkonaisempaa ja sen kyllä huomaa. Ainakin meikäläisestä, pikkumiehellä tuntuu riittävän vauhtia vaikka yö olisi millainen. Tsemppiä teillekin, kyllä tämä tästä vielä iloksi muuttuu!

   Poista

Blog Design Created by pipdig