perjantai 24. tammikuuta 2014

Näpit jäässä

Meikäläinen ei ole viime päivinä kauheasti nenäänsä ulkoiluttanut. Ei ole mikään salaisuus, etten ole talvi-ihmisiä. Kipeä Ohjelmointipäällikkö on ollut ihana tekosyy pysyä sisällä takkatulen lämmössä, leipoa ja leikkiä. 

Tänään anoppi yritti tuuppia meikäläistä nauttimaan talven kauneudesta. Pyörähdin pihalla kamera kaulassa, mutta vaikka siellä mahdottoman kaunista olikin, en voinut olla miettimättä ja vertaamatta miltä piha näyttää näistä kulmista kesällä. Näpit jäässä annoin kameran laulaa, mutta upeasta kelistä huolimatta teki mieli lainata erään pikkumiehen sanoja ja todeta "kiitos oli hyvää, en ota enempää".SHARE:

22 kommenttia

 1. Onhan ulkona nyt kaunista, mutta toki kevättä odotellaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saisko sitä jotenkin hoputettua..? Kevättanssia tai vastaavaa, loitsuja ja kukkataikoja?:)

   Poista
 2. Ihailin erityisesti tuota nurkkausta jossa voin kuvitella että tehdään istutuksia ruukkuihin tai siirretään toiseen jne.. Ihana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Meillä on tosiaan hieman tuollainen "rouheampi" istutuspöytä tositoimille, kasvihuoneen istutuspöydällä sitten pienempää piperrystä:)

   Poista
 3. Kauniita kuvia! <3 Mutta olen aivan samaa mieltä, seuraava (vuodenaika) kiitos! :)

  VastaaPoista
 4. Onneksi anoppi patisti sinut ulos. Saimme nähdä kuvia kauniista puutarhastasi talvivaatteissa...:)

  VastaaPoista
 5. Kyllä minäkin kesän lämpimistä keleistä yleisesti ottaen tykkään talvea enemmän. Mutta välillä kesä- ja talvi-ihmisiä ajatellessa on käynyt mielessä, että olenkohan joku nykyinen vuodenaika -ihminen, kun talvipakkasella ihailen kuuraisia puita ja lumihangella kimaltelevia "timantteja", keväällä uskomattoman kauniita vihreitä pikkulehtiä, kesällä olen varma, ettei mikään voita voikukkia ja päivänkakkaroita, ja syksyllä taas kuvaan aivan innoissani matalalta paistavan auringon valossa kylpeviä keltaisia ja punaisia lehtiä. :) Siitä olen kyllä ihan samaa mieltä, että talvella on kiva olla sisällä ja nauttia takkatulen lämmöstä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse olen huomannut, että sitä kiinnittää nykyään ihan eri tavalla huomiota kaikenlaisiin yksityiskohtiin, kun heiluu kamera kaulassa. Syksyn lapsena minäkin kyllä rakastan värikästä ruskaa ja kuulaita aamuja. Keväällä taas joka päivä tuo jotakin uutta heräävän luonnon kera, jo pelkässä kotipihassa riittää monenmoista ihmeteltävää. Mutta se kesän lämpö, sitä ei voi yksinkertaisesti mikään voittaa, aah:)

   Poista
 6. Hienoja talvikuvia. Nyt luonto onkin kuin morsian hunnussaan ja kaikki näyttää satumaisen kauniilta. Nautitaan tästä hetkestä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Melkoisen pitkään saatiinkin nauttia upeasta talvimaisemasta ja valosta. Nyt ei lumisade ja pilvisyys haittaa ollenkaan, kun sai tankata valoenergiaa.

   Poista
 7. Mä olen henkeen ja vereen kesätyttöjä, mutta onhan tuolla nyt niin kaunista että!!!
  Hyvää viikonloppua teille!

  VastaaPoista
 8. Sinun kasvihuoneesi se on kaunis olipa sitten miinus vai plus kaksikymmentä. Terveisin, kestofani :)

  VastaaPoista
 9. Niin kaunista talvellakin :) Ihania kuvia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tuonne kasvarin sisälle paljoa tehnyt mieli jäädä, vaikka kuinka oli taljaa ja lämmitintä. Mutta ihan selvästi aurinko jo lämmitti, pakkasesta huolimatta. Toivotaan kaunista talven jatkoa!

   Poista
 10. Kyllä Suomalainen talvi on kaunista! Melkeen tippa tulee linssiin. Mutta silti kovasti kesää jo odotellaan ja kasvukauden avajaisia. Voiskohan tomaatit jo kylvää?!:) Maalle -lehdessä oli muuten kiva vinkki että voi jo nyt istutella esim. salaatin ja punajuuren siementiä pieniin ruukkuihin tai kahvikuppeihin. Terveysruokaa parhaimmillaan...

  VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig