maanantai 28. huhtikuuta 2014

Viikon varrelta

Huh huh, takana on melkoinen viikko! Pääsiäispyhien leppoisa mökkeily on kaukainen muisto vain. Päivää on painettu alimiehitettynä ylitöitä tehden (eli mies työmatkalla ja lapset kipeinä).
Minäkin osallistuin Facebookissa kiertävään arkikuvahaasteeseen. Nämä kuvat on poimittu viikon varrelta, omasta profiilistani.
Sain anopin avukseni loppuviikosta. Painuin heti nollaamaan päätä ja univelkoja pihahommiin. Kyllä vaan on kuulkaas lapion varressa heiluminen mitä mainiointa terapiaa!
Viikkoon kuului myös talkooleivontaa,
sekä ekaluokkalaisen taidenäyttelyä ("hiilellä silmät kiinni"). Itse en saisi moista aikaan edes silmät auki, niin "taiteellisia" täällä ollaan.
Isän palattua reissusta alle puolitoistavuotias vesselikin osaa jo suunnistaa laukuille tuliaisten toivossa. 
Minä puolestani suunnistin saman tien kasvimaalle (terapiaa, terapiaa...).
Taimien ulkoilutus kasvarissa jatkuu. Vielä en ole uskaltanut jättää niitä yökylään.
Tämä taisi muuten olla ensimmäinen puhelimella kuvattu ja näpytelty postaukseni ikinä! Pahoittelen siis kuvien laatua. Mutta ilman arkikuvahaastetta en olisi näpsinyt tämänkään vertaa kuvia viikon varrelta. Vaikka puutarhassa tapahtuu juuri nyt kaikkea ihanaa, ihan päivittäin.

Hengissä siis ollaan,vaikka blogissa on hiljaista ollutkin. Mies totesi aamulla, että kun vielä pari kuukautta jaksetaan pusertaa, niin sitten rauhoittuu. Vaan olenpa tainnut kuulla nuo sanat ennenkin...

Mukavaa vappuviikkoa kaikille!
SHARE:

17 kommenttia

 1. Kiitos vaan, mullekin taitaa iskeä kasvihuone-kuume näitä sun juttuja lueskellessa. T.nimim. Terapian tarpeessa. Ps. Juuri postasin samantyyppisesti fb:n arkihaaste-kuvien kera www.pullaajapaivanpaistetta.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla on kyllä niin ihana blogin nimi, jos en ole sitä muistanut aiemmin sanoa:) Ja todellakin, terapiaahan tämä, melkein pitäisi jonkin sortin Kela-korvaus saada kasvihuonehankinnoista:D

   Poista
 2. Multaterapia on kyllä niin parasta. Ja kynnet kiittää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja selkä:) Mutta sitä on sitten taas talvella aikaa lepuuttaa selkää ja viilailla niitä kynsiä.

   Poista
 3. Mitähän tuossa ekassa kuvassa on syntymässä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tai siis tokassa, mutta ekassa pihakuvassa :)

   Poista
  2. Sitä minäkin vähän ihmettelen:D Mutta siis uutta penkkiä, vanhaa kapeaa takakaarta laajentaen. Iskin ruukuissa olleet tuijat keskelle nurmea joskus marras(joulu?)kuussa ja vasta nyt lähdin poistelemaan nurmikkoa ympäriltä. Aluksi nurmea piti poistaa aina sieltä mihin aurinko paistoi, maa oli vielä näet hieman jäässä. Siitä tuo outo etenemisjärjestys:) Mutta hiljaa hyvä tulee!

   Poista
 4. Mikä on homman nimi, kun sun kasvimaan sepelin seassa ei ikinä kasva rikkaruohoja?! Täytyy johtua eri kasvuvyöhykkeestä tai jotain :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on varmaan se kasvuvyöhyke:) Sepelin alla on aika paksu kangas (ja sen alla savi), ei taida olla kasvuolosuhteet kaikkein otollisimmat. Tosin meillä kasvaa kyllä voikukat asvaltinkin läpi, että enpäs tiedä? En ole koskaan ajatellut asiaa (ja nyt varmaan ryöpsähtää joku mahtava rikkaruohokesä sepelin keskelle!:) )

   Poista
 5. Pihahommat onkin oikein hyvää terapiaa:)

  VastaaPoista
 6. Touhukasta menoa, etten sanoisi :)
  Hauskaa vappua sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vapun jälkeen onkin ollut vähän matalalentoa. Mutta kohta taas hihat heilumaan ja uuteen nousuun!:)

   Poista
 7. Puutarhurointi on kaikin puolin hyvää terapiaa :) Suklaaleivonnaisetkin voidaan ehkä lukea terapiaosastoon... ;) Iloista Vappua sinne, kivalta näyttää uusi istutusalue aaltoilevine muotoineen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suklaaleivonnaiset puutarhuroinnin jälkeen, siinäpä melkoinen terapiasessio, ihanaa!:)

   Poista
 8. Toivottavasti lapsesi voivat jo paremmin ja ihanaa, kun anoppisi tuli apuun, jotta pääsit puutarhaterapiaan :). Se auttaa monessa tilanteessa, asiat selkeytyvät mielessä ja uupumus haihtuu kun saa möyriä puutarhassa. Minua kiinnosti, mitä tuohon, missä olet ottanut nurmikkoa pois ja on kaarevia muotoja?
  Näyttää mielenkiintoiselta.
  Sinulla on kauniita simapulloja, arjen estetiikkaa! Toivottavasti ohjelmapäällikö malttoi odottaa siman valmistumista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo syntymässä oleva penkki on takapihaltamme, ja ollut vähän sellainen häpeäpilkku. Alue ei näy meille itsellemme oikein mistään, mutta vieressä menee kuja jalankulkijoille. Kapeassa kaaripenkissä on norjanangervoa, mustilan syyshortensiaa + kaikkea epämääräistä saatua / kokeilun alla olevaa. Nyt ajattelin tehdä penkistä vähän ryhdikkäämmän ja isomman muutamalla havulla ja pihasta löytyvillä jaettavilla perennoilla. Katsotaan mitä loppujen lopuksi syntyy!:)

   Poista

Blog Design Created by pipdig