perjantai 16. toukokuuta 2014

Alevinkki

Surffailin netissä pussilakanoita mökille ja törmäsin samalla mukavaan aleen. NetAnttilassa kaikki pussilakanat -40% normaalihinnasta vielä 18.5 eli sunnuntaihin asti.

Mökkilakanat jäivät toistaiseksi löytämättä, mutta lapsille tilasin iki-ihanat Finlaysonin Elefantti-pussilakanat. Kuva: Google-kuvahaku

Jos olet harkinnut näitä, nyt on hyvä hetki ostaa!

Ps. Tietääkä joku, oliko vihreä Elefantti-pussilakanasetti vain rajoitettu kampanjatuote? Jos törmäät jossakin vihreisiin Elefantteihin, vinkkaisitko tänne päin. Kiitos!:)
SHARE:

5 kommenttia

 1. Hassua, just mietin näitä mustia elefantteja kun aamulla vaihdoin lakanoita lapsille. En kyllä tilannut vielä, tosin tilasin itselleni pari päivää sitten pellavalakanoita. Saa nähdä miten käy niiden pölyämisen kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ha ha, mä mietin niitä pellavalakanoita, mutta vielä toistaiseksi jätin väliin:D Pikkumies sai mustat ja neiti halusi keltaiset, joten niitä tässä nyt odotellaan.

   Poista
 2. Oi, kiitti vinkistä! Nää on niin ihanat. Viljolla on punaisena, mutta se lapsikoko ja käytössä on vielä vauvakoko... Vois tilatakin parit setit. :)

  VastaaPoista
 3. Nuo elefantit on ihania! Vein juuri nuo lakanat tuliaisena ystävilleni Tukholmaan.

  VastaaPoista
 4. Disassembly comes at a high price. Only qualified replica handbags technicians know how to break down and then rebuild such specialized machines, so the museum must foot the replica louis vuitton bill for their labor. And this process is so expensive and time-consuming that it's not always replica chanel a viable option.

  VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig