maanantai 12. toukokuuta 2014

Mappi Ö

Tuolla aikaisemmin huutelin kääpiötulppaanin eli Tulipa turkestanican perään, ja tunnistusapua tulikin nopeasti, kiitos! Sinnikkäästi tämä uusi tuttavuuteni jaksaa yhä vain jatkaa, tässä helmililjojen kaverina.
Pihakierroksella huomasin, että arkistointijärjestelmäni mappi Ö:hön on mennyt myös tämän viime syksynä istutetun tulppaanin tiedot. Hauskojen viirullisten lehtien perusteella epäilen, että kyseessä voisi olla joko raitatulppaani Coors tai vihreäraitatulppaani Spring Green. Molemmilla ilmeisesti on myös tällainen hauska lehdistö? Viime syksyistä kuvastoa selatessani olin ympyröinyt molemmat edellä mainitut tulppaanit päivämäärin, joten oletan niitä tänä kesänä pihasta löytyvän... Voi tuota meidän Ohjelmointipäällikköä, ei kai tässä muuta voi todeta:D
Samassa penkissä olevat Light and Dreamy -tulppaanit ovat jo näin pitkällä.
Kirjopikarililjat ovat kukkineet jo pitkään. Liljakukko on tehnyt pieniä tuhoja, mutta viime vuoden kaltaista kukkovitsausta ei toivottavasti tule! En tiedä onko viileä keli rauhoittanut tilannetta?
Lokakuun lopussa iskin multiin vielä tällaiset alennusmyynnistä ostetut China Pink -hyasintit. Ja iloisesti nuo tuolta näyttävät nousevan!
Viime päivien sateet eivät ole rutikuivan puutarhan omistajaa haitanneet. Kunhan tässä päästään nauttimaan auringosta ja lämpenevästä säästä, saattaapi luvassa olla aikamoista kukkailottelua. Sitä odotellessa siis!

SHARE:

3 kommenttia

 1. Sade onkin tehnyt todella hyvää kasveille ja luonnolle, allergikkoja unohtamatta. Nyt vain lämpöä odotellaan.

  VastaaPoista
 2. Vaikka minä olen kirjoittanut kaikki viime vuonna istuttamani sipulikukat muistiin, ei tullut kirjoitettua mihin mitäkin laitoin...
  Ehkä arvoitus selviää kevään mittaan;)

  VastaaPoista
 3. Ihanaa kukkaloistoa jo nyt. Minulla on osa narsisseista hävinnyt kuin tuhka tuuleen, liekö jo olleet niin vanhoja sipuleita.

  VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig