tiistai 20. toukokuuta 2014

Sateen jälkeen

Viime yönä saapui kaivattu sade. Aamulla tuntui, että koko puutarha oli tehnyt ryhtiliikkeen. Saatuani Ohjelmointipäällikön unille suuntasin virkistyneeseen ulkoilmaan kahville ja kesän ensimmäiselle raparperipaistokselle.
Tai no, ensimmäinen satsi herkkuja nautittiin jo eilen, ihanien vieraiden kera. Voi että tällaiset äiti-lapsi vierailut osaavat virkistää omaakin eloa! Ei tarvitse selitellä, miksi nurkissa on pölyä tai servetit unohtuneet pöydästä. Lasten kiljuessa ja levitellessä legoja pystyy silti kumman hyvin rentoutumaan kahvikupposen äärellä.

Aurinkoista viikon jatkoa!

Ps. Todella helpon, nopean ja maukkaan raparperipaistoksen ohjeen löydät täältä.
SHARE:

19 kommenttia

 1. Meillä raparperi kasvaa vauhdilla, joten täytyykin kokeilla tuota ohjetta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aikamoisen spurtin tosiaan otti raparperit näissä helteissä. Meillä puskee jo ihan kamalasti kukkavarsiakin!

   Poista
 2. Voiiiih..raparperitorttu olisikin kiva tehdä, vaikka viikonlopuksi, nam..mun vaan täytyy lähteä raparperiostoksille, kun itsellä ei kasva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisiko tuttavapiirissä raparperin omistajia? Uskon, että jokainen jakaa omasta sadostaan mielellään, eihän tuota millään ehdi tuhota omiin tarpeisiinsa. Meiltä ainakin saa tulla hakemaan!:)

   Poista
 3. Vaikka paiste on ihanaa, niin jokainen ilmainen kastelukierros kesällä on tervetullut. Sellainen pitkä ja lempeä, vähätuulinen sade voisi olla passeli. Kerran viikossa. Kiitos :)

  VastaaPoista
 4. Meilläkin vielä odotellaan raparperisatoa, sitten onkin ensimmäiset hilloamiset tälle vuodelle luvassa, kun raparperia saa. On se vaan herkkua!

  Edelliseen postaukseesi liittyen, puutarhat ovat paratiiseja! Niissä irrottautuu ihan täysin arjesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä raparperia menee eniten piirakoihin (ja sen kyllä huomaa!:D), muuten olen vähän huono käyttämään sitä. Pitäisi kyllä ryhdistäytyä monipuolisemman käytön suhteen.

   Poista
 5. Oi nami! Mietinkin just aamulla, että huomenna teen ensimmäisen piirakan. Taidanpa vaihtaa piirakan tähän paistokseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piirakat, paistokset, muffinssit...ne on kaikki niiiiin ihania, slurps!

   Poista
 6. Meillä mies juuri ehti hieman kastella puutarhaa kun alkoi sade ja pieni ukkonen. Luonto ja puutarha tykkää muutaman paahteisen päivän jälkeen :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuoksutkin tulevat sateen jälkeen taas paljon voimakkaammin esille. Pieni kesäsade virkistää kyllä kaikin puolin:)

   Poista
 7. Ihanan näköistä, rentoutti pelkästään jo kuvan tunnelma.
  Ihan kuin olisin ollut kahvihetkessänne mukana... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä täällä aina sumpit ja nopeat paistokset tarjotaan, jos poikkeamaan sattuu:)

   Poista
 8. Äiti-lapsivierailut ovat todellakin virkistäviä ja energisoivia, myös vaikka lapset olisivat jo lentäneet omille teilleen. Ystävien kesken kahvittelu ja "terapointi" auttaa jaksamaan arjen keskellä.
  Ihana kuva kahvihetkestäsi, kiva, että osaat nauttia ohjelmointipäällikön päiväunillaoloajasta.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihan totta, vertaisterapointia tarvitaan kaikkiin elämänvaiheissin! Ohjelmointipäällikkö nukkuu pääsääntöisesti niin lyhyitä päiväunia, ettei niiden aikana kannata alkaa suuria puuhata. Pikku kahvittelun sentää ehtii hyvin toteuttaa:)

   Poista
 9. Niin ihanan näköistä ja rentouttavan kuuloista <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse tulee kahviteltua ystävien kanssa kesällä paljon enemmän. Talvella kaikki touhottavat omiaan melkein laput silmillä. Kesällä on ihanan helppoa keittää terassikahvit, kun ei tarvitse stressata sekaisesta kodista. (Sekaisesta puutarhasta voi aina syyttää luontoäitiä;D)

   Poista
 10. Still, it showed that we were interested in the idea replica chanel of being beaten at our own game by a machine. It might seem silly at first to put time and energy into having a computer louis vuitton outlet play chess. But the idea was that if a computer could "think" well enough to play chess, maybe it could help solve even more complex problems. Before we'd even built computers to take on the task, there was a hermes outlet computer program designed to play the game. Alan Turing, considered the father of artificial intelligence and computer science, wrote a program and played chess with himself on paper in 1947. By the late 1950s, an IBM programmer who just louis vuitton replica happened to also be a chess player had created a computer program that could play a full game of chess.

  VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig