tiistai 27. toukokuuta 2014

Kiitos!

Taas on se aika keväästä, kun kiitellään opettajia ja ohjaajia. Me saimme nauttia helteistä vielä eilen maanantaina, joten ruukutuspöydän ääressä oli hyvä istutella kevään kiitoslahjoja.
Kuten jo aikaisemmin kerroinkin, tänä vuonna kiittelemme rungollisin rosmariinein.
Rosmariinit ja valkoiset ruukut hankin Viherpeukaloilta.
Liitutaulutikut, joihin naputtelin nimet dymolla, löysin Sinellistä.

Kiitos ja kumarrus siis, ensi syksynä jatketaan!
SHARE:

12 kommenttia

 1. Onpa hyvännäköinen rosmariini! Kiva lahjaidea :)

  VastaaPoista
 2. Kyllä kelpaisi saada tuollainen lahja!

  VastaaPoista
 3. Loistava lahja! Kaunis ja hyödyllinen!

  VastaaPoista
 4. Tosi kiva lahja. Varmasti miellyttää saajaansa enemmän kuin "pikkukrääsä". Toisten mieltymyksiä on niin vaikea tietää.

  VastaaPoista
 5. Todella kiva ja tyylikäs lahja, ajatuksella mietitty :).

  VastaaPoista
 6. Kauniit lahjat. Mekin annettiin päiväkodin tädeille erilaisia yrttejä. Kovasti tykkäsivät.

  VastaaPoista
 7. Kauniit lahjat. Mä annoin tytön valita ja hän valkkasi krysanteemin. Ei ehkä äidin mielestä se kivoin, mutta työtön lahjajan se oli :)

  VastaaPoista
 8. Voi, kuinka kiva ja kaunis lahja!

  VastaaPoista
 9. So now that you're back in your home office to pay replica louis vuitton bills, which browser offers the most security? The three primary Internet browsers now available -- Opera, Internet Explorer and Mozilla Firefox -- each have security measures like encrypted connections or warnings when a Web site appears replica chanel unsafe. Type Web addresses into your browser instead of clicking on links sent via e-mail. This will help protect you from phishing, which occurs when a bank, company or organization is impersonated by e-mail; consumers http://www.oceancityseafood.com/old.asp receive fake e-mails, believe them to be legitimate, and then share personal or financial information. The e-mails also may contain links that, when clicked, lead to fake Web sites that capture user identities and passwords.

  VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig