maanantai 8. syyskuuta 2014

Paluu arkeen

Täällä on palattu arkeen, ja vieläpä oikein ryminällä. 
Minun nauttiessani auringosta ja ystävien seurasta Nizzassa, mies lomaili lasten kanssa toisaalla. Joten maanantaiaamuna, koko perheen kotiuduttua, kodinhoitohuoneessa odotti valtava pyykkivuori, jääkaappi ammotti tyhjänä ja molemmat lapset heräsivät uuteen viikkoon posket kuumeesta hehkuen.
Onneksi aamu alkoi aurinkoisena ja syksyisen kuulaana. Mitä siitä, että puutarhan syystyöt ovat pahasti kesken ja nurkissa pyörii villakoirat. Pesukone hurisee tasaiseen tahtiin ja lapset ovat päiväunilla. Taidanpa pujahtaa saman täkin alle minäkin, ihan vain hetkeksi...
Aurinkoa ja energiaa uuteen viikkoon, pitäkää itsenne terveinä!

SHARE:

4 kommenttia

 1. Tsemppiä ja pikaista paranemista sinne! Minäkin hain sairaan lapsen koulusta kesken päivän... Nyt lepäillään täällä kun siskokin on päikkäreillä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästä se flunssakausi taas alkaa, huoh. Onneksi kurkkua voi jo kohta lämmittää glögillä:D

   Poista
 2. Paranemisia potilaille! Toivon mukaan syksy on kaunis vielä pitkään, niin pihallakin ehtii siivoilla tulevaa kasvukautta varten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan niin! Tosin itselläni tahtoo joka vuosi jäädä osa syystöistä kevääseen. Mutta silloin sitä onkin taas ihan intoa täynnä, hyvä vaan että pääsee heti hommiin:)

   Poista

Blog Design Created by pipdig