keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Mitä messuista jäi käteen? Ja arvonnan voittajat!

Helsingin Kevätmessuilla oli tarjolla jokaiselle jotakin, kuten viime postauksen kuvakavalkadista kävi ilmi. Mutta mitä messuista sitten jäi omaan käteen?

Mukavin asia oli tietenkin tuttujen tapaaminen. Oli sovittuja kohtaamisia, yllättäviä käytäväkohtaamisia, jokavuotisia perinnekohtaamisia. On tavottaman hauskaa, että bloggaamisen kautta olen tutustunut niin moneen samanhenkiseen ihmiseen. Oli ihana nähdä!
Eniten mukaan tarttui siemeniä. Ja yllätys, yllätys, suurin osa etukäteen laaditun ostoslistan ulkopuolelta. 
Pari pussia sieltä ja pari pussia täältä. Vanhaa ja tuttua, uusia erikoisuuksia, tuliaissiemeniä lapsille. Vasta kotona summasin siemenpussien määrän. Kuka niitä oli laukkuuni mättänyt ja mihin minä ne kaikki oikein saan mahtumaan??
Mukaan tarttui myös ihania sisustusideoita. Varaxin osaston värimaailma osui ja upposi. Teki mieli istahtaa pöydän ääreen ja kattaa kahvit turkooseihin Arabian kuppeihin.
Tajusin myös, että meiltähän puuttuu tulisija ulkoa! Kesähuoneen vieressä olisi juurikin sopiva kolo hienon ruosteiselle, kotimaisen C-Designin corten-teräksestä valmistamalle tulipesälle. Näistä mieskin olisi varmasti innostunut, jos olisin huolinut hänet mukaan messuille.
Haaveilen myös omasta espalier-puusta. Tuollainen olisi ihanaa saada vehreäksi aurinkovarjoksi omalle terassille. Messupuut olivat muistaakseni otatammia.
Ja puuttuuhan meiltä myös kunnon leikkipaikka Ohjelmointipäällikölle. Tässä vähän mallia rakkaalle aviomiehelle ja taitavalle appiukolle. Eiköhän me tehdä vähintään yhtä komea kotipihalle. Enhän minä nyt itselleni, mutta pikkuihmiselle...
Messuilla todellakin tuli haisteltua, maisteltua ja hipelöityä. Kaikkea en kehdannut koskea ilman lupaa, kuten tätä Green House Effectin sammaleesta tehtyä viherseinää. Tällainen toimisi melkoisena keskustelunavaajana missä tahansa tilassa. Tällä on kuulemma myös rauhoittava vaikutus. Saisinkohan väkerrettyä sammalseinän lastenhuoneisiin..?
Ja sitten arvonnan voittajiin! Kotipuutarha-lehden tarjoamat lippupaketit arvottiin seuraavasti:

* kahden messulipun paketin Turun messukeskuksen Piha & Puutarha -messuille 10. - 12.4.2015 voitti Tittap.

* kahden messulipun paketin Tampereen Puutarhamessuille 17. - 19.4.2015 voitti Marika Teuho.


Lämpimät onnittelut voittajille! 
Laittakaa osoitetietonne tulemaan kaneliajakardemummaa(at)live.fi, niin saadaan lippupaketit nopeasti matkaan. 


Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille ja hyvää kellokeskiviikkoa!

SHARE:

11 kommenttia

 1. Kiitos ihanista kuvista! itse kun ei paikalla ole ollut niin kiva katsoa kuvia sieltä.
  Hyvää Pääsiäis viikkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mummeli! Usein messuvilinässä jää monta asiaa huomaamatta. Itsekin tykkään katsellä kuvia jälkikäteen blogeista, vaikka olisi paikan päällä ollutkin. Hyvää pääsiäistä myös sinulle!

   Poista
 2. Aivan mahtava tuo leikkipaikka ja sammaleseinä <3 Upeita juttuja, osaan kyllä ihastella vaikka viherpeukalo en olekaan. :)

  Ihanaa pääsiäistä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo leikkipaikka taisi ihan oikeasti olla laituri, jolla ollaan purjehtimassa Tallinnasta Helsinkiin (?!?!). Mutta oli niin hieno, että heti alkoi ideat pyöriä päässä. :)

   Poista
 3. Mahtavat kuvat! :) Tuo mintunvihreä ruutuseinä iski minuunkin kuin lekalla päähän, tosi viehättävä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisin voinut ottaa koko mintunvihreän kokonaisuuden kotiin saman tien!:) Ja sen keinun ja seinäasetelman ja värikkäät pyörätelineet ja ja ja :D

   Poista
 4. Kiitos että laitoit vielä tuon kuvan Varax-osastosta, kun missasin osaston ihan tyystin.
  Olen ihastunut myös tuohon Corteniin materiaalina ja haluan kyllä tutkiskella sen mahdollisuuksista lisää.
  Ja kyllä tuo on otatammi. Otin nimen oikein ylös itselleni, kun tykästyin siihen myös.
  Olis kyllä aika hauskaa, jos olis tuollainen laiva omalla pihalla. Mastosta voisi käydä tähyilemässä tiluksiaan ja leikkiä Peppi Pitkätossua Etelämerensaarella. Lapset voisivat kyllä hävetä, mutta ei välitettäis siitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpas harmillista että missasit osaston. Heillä oli kyllä todella kaunis ja veikeä esillepano.

   Nyt kun luin viestisi, niin pakkohan tuollainen laiva mastoineen on saada. Sehän sopisi loistavasti äitien leikkimökkien viereen! ;D

   Poista
 5. Ihanaa saada "täydennystä" omalle messukäynnille, minultakin jäi paljon näkemättä.. Kivoja kuvia olit ottanut, ja vielä vähän joka paikasta, kiitos :)) Hyvää pääsiäisviikon jatkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blogikierroksella olen huomannut, että messuvilinässä jäi tosiaan osa paikoista näkemättä. Vaikka kuinka luulin kiertäneeni kaikki.

   Hyvää pääsiäistä myös sinulle!

   Poista
 6. Haluan osallistua siemenpussien arvontaan. kirsi.pelkonen@gmail.com

  VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig