lauantai 18. huhtikuuta 2015

Juhlapäivä!

Saimme postia Fiskarsilta.
Olin ajatellut avata yllätyslaatikot vasta Ohjelmointipäällikön mentyä päiväunille.
 Mutta pieni nimipäiväsankari oli sitä mieltä, että paketit oli tarkoitettu hänelle.
 Ainakin niistä riitti iloa meille molemmille!
 Piilossa... Ja tadaa, esillä!
Oikeastihan nämä Fiskarsin Solid PopUp -puutarhasäkit sopivat pakettikääreen mukaan esimerkiksi lehtien ja ruohon keräykseen, tavaroiden kuljettamiseen, likapyykille.  Mieleeni tuli myös nyt niin trendikäs säkkiviljely. Puutarhasesongin ulkopuolella meillä tullaan käyttämään näitä ainakin kierrätystavaroiden keräykseen ja kuljetukseen. Kevyet PopUp-säkit menevät kasaan ihan littanaksi ja ne voi pestä vaikka puutarhaletkulla huuhtelemalla.
Painorajoja en käärepaperista löytänyt, mutta hyvin nuo näyttivät kestävän tuollaista 13 kiloista. Kääreissä ei myöskään ollut mainintaa pussihyppelystä tai seikkailutunnelista, mutta ne pääsivät heittämällä käyttölistamme kärkeen.


* Tuotteet saatu käyttöön blogiyhteistyön tiimoilta. 2-vuotias muuten vaan. Kummassakaan ei ollut palautusoikeutta. Enkä haluaisikaan.

SHARE:

23 kommenttia

 1. Tuollaisia tarvittaisiin meillä myös - pussukoita siis - 2-vuotias löytyisi omasta takaa ;D.. Ihanaa lauantaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikuttivat kyllä tosi käteviltä. Kunhan flunssa helpottaa, pääsen testaamaan tositoimiin. Vaikka epäilen, että joutuivat kovimpaan testiin heti tuoreeltaan, Ohjelmointipäällikköä ei armoa tunne:D

   Ihanaa viikonloppua sinnekin!

   Poista
 2. Joistain malleista sanotaan, että näyttävät hyvältä vaikka säkkiin pukeutuisivat. Ohjelmointipäällikkö näyttää kyllä tosi söpöltä sekä säkissä että ulkopuolella. Säkitkin näyttävät tosi kätsyiltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3
   Mä luulen, että voisin ilmoittaa Ohjelmointipäällikön johonkin kovan kulutuksen testiryhmään. Pikkumies on niin innovatiivinen, että löytäisi kyllä mahdolliset heikkoudet ja puutteet nopeasti. Toisaalta loisi tuotteelle myös kasapäin uusia käyttötarkoituksia:)

   Poista
 3. Tää oli hyvä - ilon kautta pihahommiin! - Nimimerkillä täällä yksi joka etsii vielä sisäistä puutarhuriaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moni homma elämässä pitäisi kyllä aloittaa tämän tyylisellä alkuverryttelyllä:D

   Poista
 4. Vautsi, nuo sun kukkasi näyttävät tosi ihanilta tuolla taustalla! Miten se voi olla, että omat ovat ihan... mitättömiä sun istutuksiin verrattuna. Ehkä se on se kuvaustaito? Siis ajattele, hienosta lahjasta ja ohjelmointipäälliköstä huolimatta mä kiinnitän huomioni vaan noihin kukkiin. Tässä täytyy olla siis tosi kateellinen kaveri kommentoimassa :)

  Sini K.
  www.kasvihormoni.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho! Mutta mulla on kyllä selitys tuolle: tässä vaiheessa vuotta kaikki väriin viittaava vetää puoleensa. Mieti nyt vaikka sitä järjetöntä ilon tunnetta, kun ensimmäistä kertaa pongaa leskenlehden! Ei se enää heinäkuussa saisi aikaan samanlaista reaktiota:D

   Poista
  2. Haha, leskenlehti heinäkuussa olisi rikkaruoho. Tai hiirenkorva: kuka huomaisi hiirenkorvan kokoisia kasvuihmeitä kaiken sen heinäkuisen rehevyyden keskellä?

   Poista
 5. Hymy huulilla katselin ihania otoksiasi! Lasten mielikuvitus on rajaton. Hyvän mielen lauantaita! Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuija!:) Aikuisilla olisi kyllä niin paljon opittavaa lasten asenteesta. Minne tuo kaikki kekseliäisyys useimmilta meiltä matkan varrella oikein katoaa..?

   Poista
 6. Just eilen tutkiskelin tota ja ajattelin että oispa kätevä meilläkin! Iiiihhhana ku toinen pääs vielä leikkiin säkkiin.. Tiedätpä mistä ettiä kun seuraavan kerran pääsee laps vilahtaan piiloon. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tästä riitti iloa kyllä mahdottomasti iloa ja puuhaa:) Ihan harmitti, että olin niin flunssan kourissa, olisin nimittäin kerrankin päässyt tekemään vaikka mitä pihahommia kaikessa rauhassa. Toinen jaksoi häärätä pussin kimpussa:D Mahdanko näitä enää pihahommiini saadakaan...

   Poista
 7. Hauskat, kätevät ja varmasti juuri niin monikäyttöiset nuo pussit. Ihana 2-vuotias ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella monikäyttöiset Krisse! :D Mitähän kaikkea pikkumies vielä keksiikään...

   Poista
 8. Ihanat kuvat, -valloittava pikkumies.
  Vei sydämeni! ♡

  VastaaPoista
 9. Veikeitä kuvia :) En ole tuollaisia puutarhasäkkejä nähnytkään, näyttää monikäyttöisiltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkään en ollut vielä kaupoissa nähnyt, kun en ollut osannut katsoa "sillä silmällä". Mutta varmasti on jo myynnissä.

   Poista
 10. Voi suloista apulaistasi, niin ihanan iloisen ja reippaan näköinen! ♡♡

  VastaaPoista
 11. Kiitos Eija! Joskus vähän turhankin reippaana... Välillä saa kasvit ja katteet kyytiä, pitää aina keksiä sellaisia suurten linjojen hommia:)

  VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig