lauantai 25. huhtikuuta 2015

Vihdoin!

Vihdoin meilläkin! 
 Krookukset kukkivat ja kevät tulee ryminällä.
Ihan tuli lapsuus mieleen tässä viime viikolla tuskaillessa. Muiden blogi- ja instagramkuvia katsellessa tuntui, että kaikilla muilla kukkii jo krookukset ja vuokot ja pikkuiirikset ja ja ja... Kaikilla muilla oli kevät paljon pidemmällä.
Kyllähän minä tiedän, Suomi on iso maa. Osa lukijoista on vielä lakaissut lunta terasseilta. Mutta minkäs sitä kevätkärsimättömälle luonteelleen voi.
Kun osasi katsoa oikeasta kohdasta, näkyi niitä valkovuokon alkuja meilläkin. Hentoina, mutta samalla kovin sinnikkäinä, heräilemässä uuteen kauteen, kurottelemassa kohti aurinkoa.
Myös kesähuoneen edusta näyttää lupaavalta. Näitä uusia penkkejä tehtiin syysmyöhällä ja lukuisat kukkasipulit istutettiin maahan kilpaa lähestyvän talven kanssa. Paria hassua perennaa lukuunottamatta penkit ammottavat vielä tyhjyyttään. Mutta kukkaloistoa on luvassa edes hetkeksi.
Päivä päivältä kaunistuva kevät, vihdoin meilläkin. Hip hei ja hurraa!

SHARE:

11 kommenttia

 1. Pikkuhiljaa puutarha saa taas väriä, ihanaa!

  VastaaPoista
 2. Hyvältä näyttää. Kevään eteneminen sujuu sellaista vauhtia, ettei perässä pysy.

  VastaaPoista
 3. Noin paljon tulossa esille kukkia! Upea piha ja talon edusta.

  VastaaPoista
 4. Noin paljon tulossa esille kukkia! Upea piha ja talon edusta.

  VastaaPoista
 5. Keväälle ei mitään voi. Tulee se kumminkin! Sipulipenkit näyttävät lupaavilta.

  VastaaPoista
 6. Näyttää upealta nuo istutusalueesi. Nyt vaan pikkuhiljaa kun lämpö ja sade hewllii meitä niin melkoinen tykityshän sieltä on tuloillaan. Meilläpäin kevääntulo on ihan seisahtunut kun on ollut niin kovin kylmää. Mutta onneksi tämä tasoittuu pian =)

  VastaaPoista
 7. On niin jännää vertailla kasveja eri vyöhykkeillä! Tällä ykkösellä esim. noista sinisistä kevätkaihonkukista on vasta ihan ensimmäiset avautuneet!

  VastaaPoista
 8. Tuosta on hieno jatkaa syksyn katkaisemaa työmaata, paras vaihe jäljellä, kasvien lisääminen alueille!

  VastaaPoista
 9. Tämä aika keväästä on se kaikkein ihanin aika. Vihreä väri palailee takaisin ja luonto on niin mahdottoman kaunis. Hyvin sipulit ovat lähteneet kasvamaan.

  VastaaPoista
 10. Eilinen kevätpäivä innosti. 😃 Tämänpäiväinen sade ei, mutta kiva puuhailla sisälläkin. Aurinkoa vappuviikkoon! Tuija

  VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig