torstai 4. toukokuuta 2017

Mustilan lumoissa

Meillä on tässä kotikulmilla idyllisen ihana helmi, Mustila. On puutarhamyymälää, arboretumia, viinitupaa ja kahvilaa. Paikka on loistava pit stop matkan varrella tai vaikka koko päivän puutarhavierailun kohde.
 
Minä olin kärppänä paikalla, kun Mustila Puutarha avasi ovensa talven jäljiltä. Lisää kuvia ja juttua Minttua ja mustikoita -blogissa. Pääset sinne tästä

Aurinkoista viikon jatkoa!

SHARE:

10 kommenttia

 1. Mustila on varmasti aivan ihana paikka. Itse en ole siellä koskaan käynyt.

  VastaaPoista
 2. Mustila näyttää ihanalta paikalta, harmi kun meiltä on sinne niin pitkä matka. Sinulla onkin hyvä keino houkutella lapset mukaan puutarhalle, herkut houkuttelevat aina.

  Minä muistan käyneeni puutarhoilla vanhempieni ja isovanhempieni kanssa lapsena. Ihan kivoja reissuja ne olivatkin. Muistan vieläkin ihanan Biolanin kanatarran vuosien takaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lapset tulevat äitiinsä, eivät voi vastustaa herkkuja:D

   Ihania tuollaiset muistot, hassua miten joku yksityiskohta voi jäädä niin vahvana mieleen.

   Poista
 3. Ihana paikka!!!
  Sinne tahtoisin taas poiketa...

  VastaaPoista
 4. Voi että miten ihana paikka! Tuonne on yritetty monesti mennä, mutta yhteistä aikaa ei ole vain perheen kesken löytynyt - jospa nyt alkukesästä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tai sitten voi tehdä retken lähellä asuvien puutarhakaverien kanssa, vink vink! ;D Mutta tuo arboretum on kyllä huikea, ihasteltavaa riittää niin aikuisille kuin lapsillekin.

   Poista
 5. Mustila on ihana paikka! Ennen vanhaan kun isovanhempani olivat vielä elossa itä-Suomessa, poikkesimme aina Mustilaan ja kesäisin Piika ja Renki oli ihan must-juttu! Olenkin ostanut sieltä n. 15v sitten valkoisen Mustilan rodon sekä oranssin kevät-atsalean (näitä ei juuri muualta silloin saanut) ja ovat vieläkin onneksi hengissä tuolla pihalla :)
  Nykyisin sillä suunnalla ei enää tule käytyä, pitäisi tehdäkin rodo-aikaan päiväretki Mustilaan, hyvä kun muistutit!

  Ihanaa viikonloppua sinulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin Piika ja Renki kuuluu ihan ehdottomasti Mustilaretken yhteyteen. Lapset tykkäävät pihassa olevasta "vanhan ajan" puutarhakeinusta ja ympäristö on muutenkin ihanan rauhoittava. Ei uskoisi että ollaan ison tien varressa.

   Kaunista viikonloppua! <3

   Poista

Blog Design Created by pipdig