torstai 25. toukokuuta 2017

No nyt se on täällä!

Muistatteko, kun kerroin viime kesänä yhdestä elämäni ihmellisimmästä päivästä? Kun pieneen pihaamme tupsahti suuresti ihailemani tanskalainen puutarhaguru Claus Dalby? Nyt tuon vierailun kuvat ovat kansien välissä, Claus Dalbyn uusimmassa kirjassa Nordiske Haver.
Lisää juttua tästä täysin epätodellisesta päivästä ja sattumusten summasta Minttua ja mustikoita -blogissa. Pääset sinne tästä.

Mukavaa helatorstaita!

SHARE:

7 kommenttia

 1. Aivan mahtavaa! Varmasti ihana tunne nähdä oma puutarha noin hienossa kirjassa :) Elämä on arvaamatonta - aina voi tapahtua vaikka mitä kivaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sitä se todellakin on, elämä arvaamatonta! Vierailu tuli ajallisesti niin huonoon kohtaan, että sanoin silloin miehelleni jättäväni sen väliin, jos kyseessä olisi ollut kuka muu tahansa kuin herra Dalby itse. Mutta ei tällaista once in a lifetime -kokemusta vaan voinut ohittaa, vaikka melkoisia järjestelyjä vaatikin. Upeat kokemus oli:)

   Poista
 2. Selasin kirjaa Claus Dalbyn sivuilla - aivan uskomattoman hieno! Pääsit upeaan seuraan, ja puutarhasi näyttää niin erityisen hienolta Dalbyn käsittelyssä. Jos yhden puutarhainspiraatiokirjan hankkisin tänä kesänä, se olisi Nordiske Haver.

  VastaaPoista
 3. Selaisn minäkin, aivan sairaan ihania puutarhoja. Pääsitpä hyvään kirjaan. Onnittelut siitä! Liisa http://takaloroppola.blogspot.fi

  VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig