keskiviikko 24. toukokuuta 2017

Tänä vuonna viikunasatoa?

Viikunan kolmas kesä on alkanut vauhdikkaasti. Tämä "paratiisin hedelmä" viettää talvet varastossa ja pääsee aina kevään tullen totuttelemaan valoon kasvihuoneen lämpöön. Tänä vuonna aitoviikuna innostui tekemään jopa hedelmää, tässä onkin melkoinen jännitysnäytelmä edessä! Lue lisää Marian hyötytarhasta, Viherpeukalot blogista. Pääset sinne tästä.


Kaunista keskiviikkoa!

SHARE:

3 kommenttia

  1. Hei, millasta multaa laitoit viikunalle? Mä huomasin, että sen oma paakku,tai siis se alkuperäinen multa oli ihan savinen. Laitoin tavallista greencarea. Istutin saviruukkuun, mutta luulen, että jää pieneksi ja tuntuu muutenkin kuivuvan kovastikin. En tiedä johtuuko ruukusta vai juoko vaan niin paljon? Siis sorry jos tää kommentt on molemmissa blogeissa, jostain syystä esim. johonkin aiempaan ei kommetti tallentunut ollenkaan, enkä sitten jaksanut ruveta uudestaan kirjoittamaan, nyt pelasin varman päälle;)

    VastaaPoista
  2. Onpas söpöiset pienet hedelmät. Puolikas viikuna per nenä on jo ihan kivasti etelän hedelmältä. Edellisessä kodissa saimme viimeisenä syksynä hurjan tyrnisadon, ensimmäisen koskaan. Yksi marja per nenu :D

    VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig