perjantai 13. lokakuuta 2017

Mullan alle

Joko teillä on kukkasipulit istutettu? Itselläni tuo(kin) puuha on vielä alkutekijöissä. Yleensä tosin olen istuttanut tulppaanit ja muut vasta kohmeiseen maahan, joten eihän tässä siinä mielessä mikään kiire ole... Satuin vain viime syksynä sormet jäässä vannomaan, että tästä lähin suoritan puuhan hyvissä ajoin. Taitaa mennä samaan kategoriaan kuin viikonlopun mässäilyjen jäljiltä manattu "maanantaina alkaa uusi elämä!".


Suunnitelmat ovat kuitenkin varsin kukkaisat ja puuha jo aloitettu, eli katse tiukasti kohti kevättä siis! Lisää asiasta Marian hyötytarhassa, Viherpeukalot blogissa. Pääset sipulikukkapostaukseen tästä.

SHARE:

6 kommenttia

 1. Vielä on osa sipuleista istuttamatta, mutta kovasti vannoin, että tänä viikonloppuna pihaa möyritään viimeistä kertaa ennen talvea. Katsotaan miten käy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, minulla on vielä aika monta pihamöyrimisviikonloppua edessä. Vähän meinaa jo kisaväsymys iskeä. Toivottavasti teillä keli hellii ja saat viimeisetkin hommat hoidettua!:)

   Poista
 2. Ihana kuva! Ja hyvä kun muistutit, sipulikaupoille pitäisi siis huomenna lähteä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Christina! Ja hyvin ehtii vielä, juurikin passelit sipulinistutusajat käsillä:)

   Poista
 3. Kaunis kuva kukkasipuleista. Minä olen jo omani istuttanut,jospa huomena vielä muutaman pussin lisää ostaisin, on ne niin houkuttelevan näköisiä nuo sinun sipulit. puutarhurintytar.blogi.net

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh, siellä on jo syyspuuhat hyvin hanskassa! Keväällä voi sitten olla tyytyväinen, kun nyt jaksaa ahkeroida:)

   Poista

Blog Design Created by pipdig