sunnuntai 1. lokakuuta 2017

Syysmökkeilyä

Syysmökkeilyssä on ihan oma fiiliksensä. Sadekelit eivät haittaa, kun jalassa on joka tapauksessa kumpparit. Mökillä on aikaa ihmetellä muuttuvaa luontoa yhdessä lasten kanssa.  
Parhaimmillaan syysmökkeily on kaunista ruskaa, takkatulta, lempeitä löylyjä, metsäretkiä, sieni- ja marjasaalista. Se on villasukkia, lautapelejä, raukeita aamuja ja pitkään ruokapöydän ääressä istumista. 
Syysmökkeily on ilman sälekaihtimia nukuttuja öitä ja kauniiseen maisemaan heräämistä. Se on omenaherkkuja, riistapataa ja punaviiniä. Se on pitkästä aikaa esiin kaivettuja kirjoja ja kutimia, se on pehmoiseen sohvannurkkaan kaivautumista.


Se on mökkipihan loputonta askartelumateriaalia ja aikaa rentouttavaan näpertelyyn. Se on perinteisiä pihaleikkejä ja laiturin nokasta virvelöimistä.


Se on talviteloille laitettuja vierasaittoja, mökkikauden hyvästelyä, hämärtyviä päiviä ja esiin kaivettuja kynttilöitä.

Tervetuloa lokakuu, täällä ollaan valmiina!

SHARE:

15 kommenttia

 1. Todella kauniita kuvia ja mukavia fiiliksiä ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos merja! Syysmökkeily on kyllä mukavan leppoisaa puuhaa, tuli taivaalta mitä vain:)

   Poista
 2. Ihanat kuvat täynnä juuri noita tunnelmia, joita kuvien ohessa luettelit. Hyvää lokakuuta sinulle!

  VastaaPoista
 3. Ihanat syksyisetkuvat!
  Mukavaa alkaava lokakuuta!

  VastaaPoista
 4. Niinpä, tulkoon lokakuu, täällä ollaan valmiina! Ihana tunnelma kuvissasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sirkku! Tämä on nyt ehkä sikäli harhaanjohtavaa, että olen itse syksyn lapsia. Eli tykkään lokakuusta, oli keli mikä tahansa :D Mutta toivotaan leppoisaa lokakuuta ja kaunista ruskaa!

   Poista
 5. Ihanat kuvat ja tunnelmat!💛🍁🍂
  Niistä huokui levollisuutta ruudun tännekin puolelle.
  Kaunista lokakuuta!💛

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riina! Mökillä on kyllä mahtavaa käydä rentoutumassa, siellä kun ei odota tuhat keskeneräistä hommaa kuten kotona. Tai ainakaan niillä hommilla ei ole mikään kiire:) Ja päiväunet maistuvat aitassa aina tooooosi makoisalta! :D

   Poista
 6. Ihana juttu Ylellä! Ja hauskaa lukea puutarhurointisi alkuvaiheista ja savipellosta. Siitä voisi lukea joskus enemmänkin! (Vink vink!) 🍁🍂🍃👍

  VastaaPoista
 7. Ihania tunnelmia ja kuvia! Niin, mökkeily on ihan parasta syksyllä, kun oman pihan sato on kerätty, löytyy sitä metsästä lisää.

  VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig