perjantai 29. syyskuuta 2017

Kameran väärällä puolella

Tällä viikolla mentiin taas mukavuusalueen ulkopuolelle niin että singahti! Sain puhelun kiireiseen väliin ja jonkin sortin mielenhäiriössä lupauduin mukaan Ylen paikallisuutisiin. Vieläpä niin, että haastattelu tehtiin puutarhassamme. Puhelun loppuun huikkasin, vaatiiko haastattelu- ja kuvauskeikka jonkin sortin esivalmisteluja? "Ei tietenkään, uutisissa näytetään kaikki niin kuin ne oikeasti on. Ei tarvitse valmistella mitään. Jos sataa, niin sitten haastattelu tehdään sateessa. Näytetään asiat ihan aitoina."
Puhelun jälkeen jäin haukkomaan happea kuin kala Saharan autiomaassa. Kovinkaan moni puutarhabloggaaja ei näytä asioita juuri niin kuin ne ovat. Yleensä valitaan suopeat kuvakulmat ja kauniit näkymät.  Armoa toi ainoastaan syksyn saapuminen, silloin kaikki saakin jo olla vähän rempallaan.
Nyt ollaan taas yhtä kokemusta rikkaampana ja onneksi ihan hengissä:) Ylen haastattelu löytyy tästä klipistä ja meillä kuvattu osuus alkaa kohdassa 03:48.

Mukavaa viikonloppua ja puutarhapuuhia!

SHARE:

17 kommenttia

 1. Vau. Oikein hyvä juttu oli ja maukkaan näköiset tomaatit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ja tomaatit alkavat vihdoin antaa värikästä satoa, on tätä odotettukin!

   Poista
 2. Ihana juttu ja upeat tomaatit! ♥ :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Linda! Onneksi kuviin riitti vielä jonkin verran satoa, meillä suurin osa alkaa olla korjattu. Tai sitten eivät ole kypsyneet kunnolla ollenkaan.

   Poista
 3. Maria, olet hieno esimerkki iloisesta, bloggaavasta puutarhurista, joka osasit mainiosti esitellä lyhyesti ja ytimekkäästi mitä puutarhurointi parhaimmillaan on! Kiitos ❤️

  VastaaPoista
 4. Hauska klippi; olet niin positiivinen ja iloinen!
  P.S. Lumen sekä joulun odotus taitavat itse kutakin helpottaa tässä vaiheessa vuotta 😄

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Minä voisin kyllä jättää sen lumen välistä kokonaan (no oikei, valkea joulu olisi kyllä ihana), mutta muuten mennään jo täysillä kohti joulua! Tässä sadonkorjuun lomassa:D

   Poista
 5. Olipa tosi mukavaa, että lupauduit klippiin ja mukavaa oli myös se, että satuin sen näkemään vaikka telkkaria en kovinkaan paljoa katsele yleensä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska kuulla! Moni on sanonut samaa, että ihan vahingossa oli telkkarin auki tuon jutun aikaan:) Oikein kaunista lokakuun aloitusta sinulle!

   Poista
 6. Oli tosi hyvä ja selkeä kuvaus puutarhan puuhista. Ja mahtavia ovat sinun porkkanasi ja lehtikaalisi! Ja olet niin kaunis itsekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Sirkku sinulle viestistäsi! Itseäni nauratti tuo kahden porkkanan kietoutuminen, että piti sekin kummajainen suoraan telkkariin nostaa :D

   Poista
 7. Oli kiva ja rohkaiseva pätkä, kiitos :) Täällä kesä menyt ihan olemattomasti sairauden ja sään vuoksi. Siitä olen kiitollinen etteivät edes rikkakasvit kukoistaneet koko kesänä! Jään seuraamaan blogiasi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tämä oli kyllä harvinaisen surkea kesä kelien kannalta. Kaikkea satoa arvostaa nyt erityisen paljon. Onneksi aina koittaa uusi kevät ja uusi mahdollisuus!:) Kiva että löysit tänne, lämpimästi tervetuloa!

   Poista
 8. Hieno pätkä. Osasitpas olla tosi rennosti :) jaahas, enpäs ollut tajunnutkaan, että Sinäkin asut Valkealassa. Ollaan "lähes naapureita" :D Vaikka onhan tämä melko iso paikka :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta, tämähän oli hauska tieto! :D Naapureita tietenkin ollaan, vaikka isoa pitäjää asutaankin:) Ensi kesänä siis puutarhatreffit pystyyn! :)

   Poista
  2. Kuulostaa (erittäin hyvältä) suunnitelmalta! 😊

   Poista

Blog Design Created by pipdig