tiistai 12. syyskuuta 2017

Mikä päivä!

Kun on ensin satanut vettä monta päivää kaatamalla niin, että nurmella kävely aiheuttaa suoranaista lotinaa, niin ei voi uskoa todeksi kun aurinko taas paistaa. Ja millä tavalla! 

Eilinen maanantai oli pitkästä aikaa aivan täydellisen upea päivä. Aurinko lämmitti, satoa kypsyi, kaikki näytti taas kauniilta (eikä liiskaantuneelta ja limaiselta). Ilmassa oli sellaista sadonkorjuujuhlan kypsää kauneutta. Olisin voinut jäädä elämään eiliseen! Over and over again. "Päiväni murmelina" -elokuvan tyyppisesti.

 
 

Toivotaan vielä paljon kauniita syyskesän päiviä, lempeää lämpöä ja täyteläisiä värejä. Tällaiset päivät ovat parasta tankkausta talvea varten!

SHARE:

10 kommenttia

 1. Ihana oli eilinen päivä, voi kun niitä olisi saatu lisää. Kaunis on satosikin, ihanat värit piristää jo silmää kun kuvaa katsoo.

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana syyspäivä oli eilen täälläkin, iltaan asti sai nauttia ulkotouhuista :) Tänään sitten taas ei...no onneksi on sisälläkin tekemistä (tosin sitä ikävämpää siivous-touhuilua)
  Mukavaa loppuviikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 3. Kyllä eilinen oli todellakin syyspäivä parhaimmillaan. Kuskauksien vuoksi ei ehtinyt tehdä mitään niitä pihahommeleita, mitä olisin halunnu, mutta ehdipähän harkkojen aikana lenkkeillä raikkaassa metsässä, jes! Tänään kyllä sitten sataakin ihan urakalla eilisenkin edesta...

  VastaaPoista
 4. Eilen oli aivan kuin kesä. Töiden jälkeen piti päästä kiireesti ulos lenkille nauttimaan ilmastosta. Herkullista satoa, nam.

  VastaaPoista
 5. Eilinen oli kyllä upea. Lisää sellaisia päiviä kiitos. Tänään täällä onkin sitten satanut vettä oikein urakalla. Huoh.
  Mutta heiii, ihania kuvia. Tosi kauniita <3

  VastaaPoista
 6. Aivan ihana blogi sinulla! :)

  VastaaPoista
 7. Harvinaista herkkua tuo eilisen poutapäivä, ehti tulla pimeä, ennen kuin malttoi tulla sisälle puutarhapuuhista! Toivotaan lisää tuollaisia! Upeaa satoa!!

  VastaaPoista
 8. Voi, miten ihana kattaus tomaatteja ja hykerryttävän kauniin keltainen neule! Mistä sellaisen voisi löytää?

  VastaaPoista
 9. Näitä lisää pliis!! Kyllä sitten jaksaa talven ja pimeän ajan. Kauniit kuvat ;)

  VastaaPoista
 10. Voi mitä herkkuja ja ihanat kuvat! <3

  VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig