perjantai 22. syyskuuta 2017

Annoin periksi

Blogiyhteistyö: Sisustusliike Dreams

Tuleville päiville on luvattu aurinkoa ja mukavaa lämpöä, mutta meikäläinen antoi jo periksi syksyn tulolle. Vilukissan oli aika kaivaa loputkin taljat esiin. 
Ihan vielä en ole levitellyt näitä olohuoneeseen, mutta terassille taljat passaavat jo mainiosti. Mikäs tässä istuskellessa peppu pehmoisella ja lämpimällä lampaantaljalla syyssisustuksia suunnitellen.
Hankin viime vuonna pari Skinnwillen ihanan pehmoista taljaa paikallisesta Sisustusliike Dreamsistä. Nyt sinne oli tullut tällaisia kiehkurakarvaisia, kaksivärisiä Shansi-lampaantaljoja. Ja kun  juuri tuossa yllä sanoin, etten ole vielä tuonut näitä sisätiloihin, niin kuopus kyllä on. Pikkumies oli erittäin omatoimisesti hakenut taljan terassilta, levittänyt sen olohuoneen sohvalle ja käynyt siihen pötköttämään minun laittaessani ruokaa. Siitä toisen löysin, umpiunesta, iltapäivän tunteina. 
Suositukset siis taljan pehmeydestä ihan koko perheeltä!


* Blogiyhteistyö: Sisustusliike Dreams
Tuotteesta saatu alennusta bloginäkyvyyttä vastaan

SHARE:

3 kommenttia

  1. Taljat ovat ihania. Hankin jokin aika sitten ihanan monivärisen ruskeasävyisen taljan messuilta. Ainoa huono puoli on se, että en osaa päättää minne sen laittaisin. Se sopisi niin moneen paikkaan.

    VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig