tiistai 19. syyskuuta 2017

Pikkuauringot

Vaikka aurinko on tänä kesänä ollut vähän kortilla, on sentään saanut nauttia keittiöpuutarhan pikkuauringoista. Joskus vannoin, että minun puutarhassani ei kyllä tule olemaan oransseja, punaisia tai keltaisia kukkia. Mutta siellä ne nyt loistavat, hyötytarhan etunenässä.
Lisää tavattoman hyödyllisistä keittiöpuutarhan kukkijoista ja erityisesti kääpiösamettikukasta (jota voi muuten vaikka pistellä poskeensa) löytyy Minttua ja mustikoita -blogin uusimmasta postauksesta täältä.

Vannomatta paras ja värikästä syysviikon jatkoa!

SHARE:

4 kommenttia

 1. Kauniita kukkia! Auringonkukathan ovat ihan parhaita paitsi että maistuvat kotiloille vähän liikaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla ei kasva tänä vuonna kuin yksi auringonkukka. Enkä tiedä ehtiikö sekään kukkaan... Mutta ne ovat kyllä upeita, tosin harmillista jos ovat kotiloiden herkkua. Meillä ei ole niitä vielä riesaksi asti, niin kukatkin ovat saaneet olla rauhassa.

   Poista
 2. Kiva tuo käenkaali, ihana väritys! Meillä sitä on tuossa yhden ikkunan alla kukkapenkissä. Meillä tehtiin eilen omenamehua, harmi kun osa omenoista oli rupisia, ne meni eläimille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käenkaalin väritys sopii kyllä täydellisesti syksyyn! Meillä kääpiöomenapuu Pirja oli tänä vuonna melko tautinen, mutta syysomena näyttäisi tuottavan mukavan sadon. Vielä olivat pikkuisen liian kirpsakoita, mutta ehkäpä ensi viikolle luvattu lämpö ja aurinko kypsyttävät ne:)

   Poista

Blog Design Created by pipdig