keskiviikko 13. syyskuuta 2017

Synttäriarvonta!

Kiitos kiitos, olittekin varmasti juuri onnittelemassa minua! Vaikka syksyn lapsi olenkin, ihan vielä en pääse nautiskelemaan kakkua ja kuohuvaa. Toki otan jo mielelläni vastaan lahjuksia, erityisesti sen unelmien pappilan, jota rakas mieheni on minulle taatusti hankkimassa. Pystyn hyvin näkemään meidät remontoimassa puolilahoa hirsitaloa, eihän tuon piskuisen terassinkaan toteuttamiseen mennyt kuin kymmenen vuotta...
Mutta siis asiaan. Yksi blogikotini on paikallisen Kauppakeskus Veturin blogi ja siellä pärähti juuri käyntiin synttäriarvonta! Nyt on mahdollista palata lapsuuden jouluihin ja kokea perinteisen lautapelin riemua, arvottavana on nimittäin todellinen klassikko: päivitetty Trivial Pursuit 2000s. Meillä lautapelit kuuluivat joulupyhien ohjelmaan yhtä varmasti kuin vaaleanpunainen kermavaahto rosolliin. Harrastettiinko teillä näistä jompaa kumpaa (lautapelejä tai etikkapunajuuren liemellä värjättyä kermavaahtoa)?

Suomalainen Kirjakauppa sponssaa ajankohtaisen Trivial Pursuit 2000s -lautapelin arvonnan. Päivitys onkin ihan kohdallaan ainakin tässä taloudessa, sillä oma pelilautani näyttää olevan vuodelta 1985. Nyt kipin kapin osallistumaan uudistuneen pelin arvontaan, syysillat ihan huutavat yhdessäoloa, naposteltavaa ja pientä vänkäystä vastausten oikeellisuudesta. Pääset Kauppakeskus Veturin blogiarvontaan tästä. Arvonta päättyy 27.9.2017 klo 24.

Onnea arvontaan!

Ps. Palkinto postitetaan arvonnan voittajalle, voit siis osallistua mistä päin Suomea tahansa.

SHARE:

5 kommenttia

 1. Tänään katselin Veturin 5v synttäri-mainosta ja yllätyin iloisesti, kun huomasin sielä kerrottavan tutusta bloggarista :) Täytyykin käydä osallistumassa arvontaakin.

  VastaaPoista
 2. Täällä on värjätty kermavaahtoa ja joskus myös pelattu Trivial Pursuittia!

  VastaaPoista
 3. Trivial Pursuit on ihan huippu peli!

  VastaaPoista
 4. Huippupeli! :) Paljon muistoja
  matsalikka@gmail.com

  VastaaPoista
 5. trivial pursuit on klassikkopeli aina kelpaa anytime85@luukku.com

  VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig