torstai 7. syyskuuta 2017

Tilanne vaatii valoja

Kirjoitin aamulla Instagramissa, miten päälle painava syysfiilis vaati kynttilöitä ja lämpöistä villatakkia. "Tilanne" eli syksyinen sadepäivä ja erityisesti sen hämärtyvä ilta vaatii myös lisää valoja. Ja tilkkasen punaviiniä. Se olisi vaatinut myös glögiä (kyllä, sitä alkoi tehdä mieli välittömästi kun ajatus pääsi luikertamaan päähän), mutta sitä ei valitettavasti tähän hätään löytynyt. 
Terassin katossa risteilee Siriuksen Lucas -valosarja, joka on kätevästi jatkettavissa. Yksi muuntajamötikkä ja monta kirkasta hehkulampun muotoista led-valoa. Minulla oli aikaisemmin vähän vastaavanlainen valosarja Annolta, mutta siinä lamput olivat sellaista himmeää maitolasityyppistä. Se pääsi jatkokäyttöön mökille, lasitetulle terassille halusin vähän siromman ja kirkkaan pallovalosarjan. Huomatkaa myös esiin kaivettu talja. Täällä ollaan valmiina syksyyn!

Valoa, tunnelmaan ja villasukkia hämärtyviin iltoihin <3

SHARE:

9 kommenttia

 1. Tällaisina syksyisinä päivinä valot ovat kuin tähdet taivaalla. Ja sitä miettii jo tosiaan hekumoiden, koska on oikea hetki avata glögikausi (sillä viime talveIta on kaksi pulloa kaapissa...:D) Ihanaa syksyä!

  Milla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi oi, sinullahan on asiat hyvin siellä! :D Tunnelmallisia syyspäiviä ja makoisaa kauden aloitusta. Sitten kun sen hetki koittaa...;D

   Poista
 2. Kyllä tämä pimeys vaatii jo valoja. Testasin tänään jo valohimmeliä. Se ei tuntunut vielä hyvälle, liian jouluinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kommentistasi tuli mieleen, että minulla taitaakin olla varaston perällä joku kynttilä-himmeli. Sitä pitää kokeilla terassille, kiitos muistutuksesta! :)

   Poista
 3. Uudet ulkovalot pitäisi hankkia tännekin ja nuo näyttivät tosi viehättäviltä, kiitos vinkistä.
  🌾 Katja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä vaikuttavat monikäyttöisiltä ja tykkään kovasti siitä, että näitä on helppoa ja "siistiä" jatkaa jatkosarjoilla ilman kaameaa johtohässäkkää.

   Poista
 4. Ihana valosarja! :) Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Mulla alkoi tehdä glögiä mieli, kun ostin eilen uuden muumimukin (mun ensimmäisen). Se on kuin tehty syksyn kuumille juomille!
  Ja nuo valot, ihanat!

  VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig