keskiviikko 7. helmikuuta 2018

Melkein jo tunsin kevään

Pakkaset toivat mukanaan ihanan auringon. Valolisä on tuntunut aivan mahtavalta! En ole talvi-ihminen, mutta arvostan toki kirkkaan talvipäivän kauneutta ja luonnosta löytyviä mielenkiintoisia yksityiskohtia.


Lasitetulla terassilla aurinko lämmittää pienen tilan nopeasti. Hetken, pienen hetken, tuntui jo ihan keväältä. Teki mieli istahtaa korituoliin kahville, sulkea silmät ja antaa auringon leikitellä kasvoilla.


Vaan eihän tuolla vielä pitkään tarkene. Kuurankukat kimaltelevat laseissa ja takamus jäätyisi penkkiin ilman taljoja ja vilttejä.


Ulkopuolella keli on ollut hyvinkin kirpsakka.


Mutta aurinko saa ihmeitä aikaan. Kroppaan virtaa energiaa, mieli täyttyy odotuksesta ja pinnan alla kuplii. Se on yksi hujaus, kun kevät on taas täällä!

SHARE:

11 kommenttia

 1. Mä en kestä, miten ihana paikka tuo lasikuistinne on! 💙

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riina! Maltan tuskin odottaa lasikuistin ensimmäistä kevättä: lämmintä ja tuuletonta tilaa, narsisseja, ensimmäisiä aterioita "ulkosalla". Ja yhtään ei ajatukset laukkaa edelle :D :D

   Poista
 2. Oiiiii <3
  Mä olen pikkuhiljaa alkanut haaveilla siitä, että takapihalle rakennetut katokset lasitettaisiin, tai ainakin toinen niistä! Ja vielä pariovet siihen kylkeen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa toteutusta vaille valmiilta suunnitelmalta!:) Ollaan kyllä oltu niin tyytyväisiä terassin lasitukseen, ainoastaan välillä on tehnyt mieli motata itseään, ettei tehty tätä jo vuosia sitten:D

   Poista
 3. Sama fiilis meidän parvekkeellamme aurinkoisena päivänä - melkein tuntuu keväältä. <3

  VastaaPoista
 4. Ensimmäiset keväältä tuntuvat hetket ovat niin katkeransuloisia, ainakin täällä. Meilläkin tuntui viime viikolla hetkittäin tosi keväiseltä, mutta nyt taas pakkanen paukkuu ja lunta tupruttaa ja kevät tuntuu vain ihanalta unelta.
  Aurinkoista helmikuun jatkoa sinulle Maria! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä ihan totta, katkeransuloinen kuvaa täydellisesti! Meilläkin riittää pakkasta ja lunta, tänään onneksi näyttää taas pilkistävän aurinko. Ehkäpä menen terassille tänäänkin nappaamaan ne muutamat keväältä tuntuvat auringonsäteet. Vaikutus on niin mahtava!

   Ihanaa helmikuun jatkoa!

   Poista
 5. Ihana kevät, kohta se on täällä. <3

  VastaaPoista
 6. Ihana toi lasitettu terassi. Kyllä aurinko niin piristää, päivät ovat pidenneet, ihanaa !!

  VastaaPoista
 7. Aivan ässä tuo lasitettu terassi! Ja kauniisti laitettu!

  Maaliskuu on jo ihan virallisesti kevätkuukausi. Sittenhän se on vain hujaus oikeaan kevääseen!

  VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig