maanantai 23. huhtikuuta 2018

Kevätpuuhissa

Viikonloppuun mahtui taas kaikki neljä vuodenaikaa, huh huh! Täällä vedettiin pipo päähän ja laitettiin hihat heilumaan, eli vuorossa oli kasvihuoneen kevätsiivous.


Tomaattikelejä saa ilmeisesti vielä jonkin aikaa odotella, mutta nyt kaikki on ainakin valmiina.


Lisää kasvihuoneen kevätpuuhista Marian hyötytarhassa, Viherpeukalot blogissa. Pääset postaukseen tästä.

Kaunista viikon aloitusta!

SHARE:

4 kommenttia

 1. Ihana kasvihuone sinulla. Täytyykin esitellä kuvia miehelleni, jospa hän innostuisi rakentamaan kasvihuonetta. Ns valmista kasvihuonetta kun ei meidän pihalle halua. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä itse rakennetussa on aina se ihan oma henki ja luonne. Meilläkin oli mies luvannut rakentaa, mutta kyllästyin odottamaan ja tilasin tämän kotipihaan miehen ollessa pidemmällä työmatkalla :D :D Halusin ehdottomasti puurunkoisen ja tämä taisi olla silloin ainoa Suomen markkinoilla oleva malli. Olen kyllä ollut tosi tyytyväinen ja tykkään kasvihuoneestamme edellen:)

   Poista
 2. Meillä on ollut vielä niin rajuja yöpakkasia etten ole uskaltanut pestä kasvihuonetta, pelkään kosteiden lasien särkyvän kun kasvihuone on omatekoinen. Tomaattikelejä tosiaan taitaa joutua odottelemaan vielä hetken.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, että yöt alkaisivat lämmetä ja tomaattejakin pääsisi kohta taas kiikuttamaan kasvariin. Kovin on vielä viileää, mutta enää ei malttaisi millään odottaa!

   Poista

Blog Design Created by pipdig