torstai 5. huhtikuuta 2018

Kukkaisaa juhlakautta

* Blogiyhteistyö: Bu.ké

Sain aivan ihanan yhteydenoton suomalaiselta korusuunnittelijalta, Mari Ruohomäeltä. Mari on Bu.kén perustaja, innokas puutarhaharrastaja ja tekee uskomattoman kauniita hopeakoruja käsityönä. Olin ehtinyt ihastella kukkien inspiroimia Bu.ké-koruja Instagramissa (Bu.kén tili löytyy täältä). Siksi tiesin jo etukäteen, millaisia kaunokaisia nämä ovat. Korut valmistetaan aitoja kukkia muotteina käyttäen, niin hieno juttu! Kaikki Bu.ké-korut on valmistettu ympäristöystävällisestä ekohopeasta. Tämä tekee koruista sävyltään hieman vaaleampia ja ne säilyvät tummumatta normaalia hopeaa pidempään.Olin nähnyt kuvan upeasta 'Hydrangea'-riipuksesta. Hortensian kukasta mallia saanut koru pääsi silti yllättämään, sillä kuvasta oli vaikea hahmottaa korun oikeaa kokoa. Hortensia-riipus on samaan aikaan sekä todella näyttävä että hillityn tyylikäs.Monikäyttöinen koru menee niin iltapuvun kuin simppelin t-paidankin parina. Korun kauniit yksityiskohdat korostuvat yksiväristä taustaa vasten. Farkut, valkoinen t-paita, tennarit, koru kaulaan ja menoksi! Päätin nimittäin, että opettelen käyttämään koruja myös arkena. Kuten eräs kultaseppä aikoinaan sanoi: paras säilytyspaikka korulle on kaulassa. Muun aikaa koru kannattaa säilyttää ilmatiiviisti tyylikkäässä rasiassaan, jossa koru toimitetaan.Muutenkin on syytä sanoa pari asiaa postitoimituksesta. Rasia, mukana tullut viesti, mattamusta postituspussi (en edes tiennyt että näitä saa eri väreissä!). Niin kaunista ja loppun asti harkittua.Kukkakoruissa on jotakin äärimmäisen herkkää. Toki kaikki korut ovat kauniita, mutta kun korun taustalla on ihan aito kukka ja innostus aihetta kohtaan, tekee se korusta vielä ainutlaatuisemman. Kun aikoinaan menin naimisiin, annoin kaasoilleni lahjaksi kukkakorvikset. Jos nyt menisin uudestaan naimisiin (miehelle ja sukulaisille tiedoksi, EN ole menossa), ostaisin kiitokseksi jonkun kauniista Bu.ké-koruista Marilta. Edessä on kevään ja kesän juhlakausi: valmistujaisia, äitienpäivää, häitä, synttäreitä. Toivottavasti myös paljon puutarhajuhlia! Kotimainen, käsityönä tehty koru on uniikki lahja ja ihana muisto. Muisto antajasta, juhlasta ja muisto puutarhasta. 

Buké-korujen sivut:

Kukkaisaa juhlakauden aloitusta!

* Blogiyhteistyö:
Koru Bu.ké

SHARE:

8 kommenttia

 1. Onpa kaunis! 💚
  Minäkin olen ihastellut näitä joskus aiemminkin somessa. Luulen, että juuri tuollainen hillitty kauneus on monelle mieluista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös olekin! <3

   Hillitty taitaa olla se suomalaisten juttu. Ei pröystäillä edes juhlissa. Nyt päätin, että kaunis koru pääsee ihan kunnolla käyttöön. Turha sitä on rasiassa makuuttaa. Kohta painatan pihahommissa keltainen hame mullassa ja kukkakoru kaulassa :D

   Poista
 2. Vau,en olekaan aikaisemmin törmännyt näihin koruihin.Aivan ihania!

  VastaaPoista
 3. Herkkä, todella kaunis - aivan niin kuin oikea kukka ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hortensian kukan yksityiskohdat ovat kyllä piirtyneet upeasti. Pidän myös kovasti korun vähän valkoisen mattamaisesta pinnasta. Se tekee riipuksesta vielä jotenkin luonnollisemman.

   Poista

Blog Design Created by pipdig