perjantai 20. huhtikuuta 2018

Päivänsäde ja menninkäinen

Keli pihalla on ollut mitä parhain, mutta itse olen tällä hetkellä vähän kuin menninkäinen. 


Kasvojani operoitiin tällä viikolla, valitettavasti ei kauneusleikkauksen merkeissä. Nenä paketissa ja mustelmilla välttelen nyt kultasiipistä päivänsädettä ja kömmin esiin kolostani mielummin vasta hämärän tultua.


Mutta minkäs teet. Kevät, kukkaset ja upea keli. En millään malttanut pysyä sisätiloissa ihan koko päivää. 


Joten olkihattu syvälle silmille ja pihaan tepastelemaan kuin vanha italialainen pappara.


Kasvihuone odottaa putsaamista, piha kuopsuttelua ja nurmi haravointia. Mutta mikäs kiire tässä on.  Nyt nautin kevään äänistä, tuoksuista ja varjojen leikistä.

Ihanaa viikonloppua ja muistakaa ystävät hyvät näin kesän kynnyksellä suojata ihonne kunnolla!

SHARE:

21 kommenttia

 1. Aurinkoisella kevätsäällä on kyllä pakko päästä ulos, jollei muuta niin kuuntelemaan linnunlaulua. Pikaista toipumista ja mukavaa viikonloppua😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! On vallan mahtavaa, miten luonto on herännyt kevääseen <3 Linnunlaulua kuuluu aamusta iltaan ja auringonvalo leikkii hienosti puutarhan eri puolilla.

   Mukavaa viikonloppua myös sinne!

   Poista
 2. Aurinko houkuttelee pihalle touhuamaan, toivottavasti viikonloppuna saadaan nauttia sen lämmöstä.
  Mukavaa viikonloppua ja pikaista paranemista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Mari! Toivotaan tosiaan lämpimien kelien jatkoa, sadetta on ainakin meidän kulmilla tullut ihan tarpeeksi. Saisi välillä paistaa ja sopivasti tuulla, niin pihakin kuivuisi nopeammin. Mukavaa viikonloppua!

   Poista
 3. Pikaista paranemista! Minulla operoitiin nenä 2016 syksyllä, nyt joka päivä suojakerroin 50. Muutama viikko siinä meni paranemiseen, kävin lenkillä nenä paktissa. Ei myöskään ollut kysymyksessä kauneusleikkaus! Terv Tepa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Edellisen kerran leikattiin reilut 2 vuotta sitten, joten kaapista onneksi löytyy jo silikonilaastarit ja kunnon voitteet! Suojakerroin 50 on käytössä myös täällä, helmikuulta lokakuulle. Hyvin on onneksi lähtenyt parantumaan:)

   Poista
 4. Edelliseen korjaus, siis nenä paketissa! :) Terv Tepa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En edes huomannut kirjoitusvirhettä, ennen kuin jätit tämän viestin :D

   Poista
 5. Nyt on ollut niin ihanan aurinkoisia päiviä ja kunnon lierihattu ja hyvällä kertoimella olevat voiteet ovat aina paikallaan!

  Kaikkea hyvää sinulle ja toipumista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Saila! Ja onneksi näitä olkihattuja löytyy kasvihuoneen lisäksi myös kesähuoneen ja lasiterassin seiniltä, niin on aina käden ulottuvilla:)

   Poista
 6. Paranemisia siis sinulle. Onpa kaunista! Jos huomenna sataa, voisikin siivota kasvihuonetta. Olkoonkin, että se ikkuna on rikki. Voisihan sen väliaikaisesti muovittaa niin pysyisi lämpö.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna! Meillä ainakin on tänään sadetta riittänyt, eli tsemppiä siivouspuuhiin! Itse teen kevätsiivouksen mielummin auringon lämmittämässä kasvihuoneessa, koska kasvarisiivouksen jälkeen nautitaan aina perinteisesti kahvit ja jädet:D Niitä kelejä joutuu ilmeisesti nyt jonkin aikaa odottamaan...

   Poista
 7. Otahan iisisti sitten<3 Meillä ei ole mitään asiaa nurmelle haravan kanssa tai ilman, on niin märkää. Kalkit kävin tänään hakemassa, kun vielä sadettakin luvassa. Ostin amerikan reissulta kanssa puutarhahatun ja vahvoja suojavoiteita, siellä niitä on hyvin saatavilla kun siellä aurinkgon vaarat ovat ihan eritavalla esillä. Mukavaa viikonloppua teille kaikille<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kati, iisisti otetaan! Ja meilläkin on kyllä vielä (tai viime yön jäljiltä TAAS) litimärkä nurmi. Kalkit heittelin jo lumen päälle, nyt ei auta kuin odotella parempia pihapuuhakelejä. Mukavaa viikonloppua!:)

   Poista
 8. Tsemppiä ja nopeaa paranemista!

  VastaaPoista
 9. Tämä oli todella aiheellinen postaus ja muistutus meille kaikille. Me puutarhurit altistumme auringolle, jos ketkä.
  Tsemppiä ja pikaista toipumista ihana Maria!
  Olet kyllä valoisin menninkäinen, mitä tiedän. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ha ha, voi sinua ihanaa! <3 Sinänsä otan nämä viikonloput sadekelit nyt vastaan ihan mielelläni. Mutta nurmi kaipaa jo tuulta ja aurinkoa, savinen tontti alkaa näyttää melkoisen kamalalta, huh!

   Mukavaa viikonloppua! <3

   Poista
 10. Pikaista paranemista. Ihanan kesäisiä kuvia. Toivotaan lämmintä ja aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hilu! Kesä kävi piipahtamassa, nyt ulkona sai olla taas näpit jäässä. Meillä on luvattu vettä koko päiväksi, mutta jospa saisi vihdoin tehtyä vähän sisähommiakin:D Leppoisaa viikonloppua sinulle!

   Poista
 11. Kuvissasi on niin kauniisti esille laitettuja ruukkuja ja muita tavaroita että niitä on ilo katsella. Päivänsäteet myös pilkahtelevat kauniisti tuioden hyvää mieltä. Pikaista paranemista sinuule!

  VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig