Ihana parsakausi on täällä! Parsalla voi aloittaa aamun, lopettaa illan, se täydentää grilliherkkuja, siitä pyöräyttää makoisan piiraan. Ihan saman tien alkaa suu napsaa, kun mietin kevätherkun monia mahdollisuuksia.
Asiaa parsasta (muun muassa sen käsittelystä ja kypsennyksestä) löydät Kauppakeskus Veturin blogiin tekemästäni postauksesta. Pääset postaukseen tästä.
Herkullista viikonlopun aloitusta!
Itse tykkään enemmän valkoisesta parsasta mutta herkkuja syntyy kyllä molemmista. Kiitos linkistä ja vinkistä. Hyvää viikonloppua :)
VastaaPoistaMinulla valkoinen parsa on harmillisesti ikävien ruokamuistojen listalla, kun sairastuin syötyäni sitä sisältänyttä ruokaa. Meni pitkään etten pystynyt syömään valkoista parsaa ollenkaan. Pitäisikin taas kokeilla, jospa kroppa ei enää muistaisi tuota kokemusta.
PoistaMukavaa viikonloppua ja herkullista parsakevättä!
Täällä myöskin parsaa on syöty, ihana lisuke.
VastaaPoistaOn niin ihanan helppo ja nopea valmistaa, namskis!
Poista