sunnuntai 5. toukokuuta 2019

Terveisiä tien päältä!

Terveisiä tien päältä, eli Washington DC:stä! Keli on täällä meidän näkökulmasta jo alkukesäisen rehevä, mutta paikalliset ihastelevat "kaunista kevättä".

Eilen tupsahdin vahingossa keskellä vuotuisia Flower Mart -kukkamarkkinoita, jotka järjestettiin Washington National Katedraalin kirkkomaalla. Pääsin ihastelemaan muun muassa tätä upeaa 'Sequestered Sunshine' itoh-pionia muiden pionien vielä pullistellessa nuppujaan.
Tarkoitus on ollut postata matkakuulumisia viikon varrelta, mutta tiukat työpäivät ja aikaero ovat velottaneet hyviä aikeita. Illat noudattavat samaa kaavaa: päivän rupeaman jälkeen syömään, suorin vartaloin sänkyyn ja ylös keskellä yötä. Kello on nytkin kolme yöllä tätä kirjoittaessani, uh huh!

Reissukuulumiset päivittyvät tällä hetkellä ainoastaan Instagramiin ja sen Storyyn. Sinne voit kurkata tästä linkistä.

Oikein mukavaa sunnuntaita!


SHARE:

1 kommentti

 1. Aivan ihana pioni, mä monesti tuskailen täällä koti Suomessa sitä kun en voi kasvattaa täällä kaikkia kasveja mitä etelä Suomessa. Sen takia mä voisin asua ykkös vyöhykkeellä, kun nyt asun nelos/vitos vyöhykkeen rajalla, mutta muuten en halua etelä Suomeen muuttaa, vaan täällä on ihan hyvä. Joskus olen rohkea ja kokeilen kolmos vyöhykkeen kasveja, joskus onnistun, aina en.
  Minä etsin aina uusia blogeja, joissa en ole pakosti käynyt.
  Silloin voi löytää tosi kivoja blogeja ja aivan ihania ihmisiä niiden blogien takaa.
  Liityin sinunkin blogiin lukijaksi ja liitin sinun blogin minun lukuluetteloon, näin minun on helpompi seurata sinun blogia.
  Tuleppas käymään kylässä myös aurinkokujallakin.
  Oikein mukavaa viikonloppua sinulle.

  VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig