tiistai 4. kesäkuuta 2019

Elävä maisemataulu

Kesähuone rakennettiin etupihallemme viisi vuotta sitten. Koko projekti ja suunnittelu lähti näistä vanhoista ristikkoikkunoista, jotka saimme mökkinaapuriltamme. Ne olivat myrkynvihreät ja olivat koristaneet rantasaunaa.
Rakastan ikkunoita yhä edelleen. Niitä katsoessa mieleni täyttää aina kumma rauha. Pulssi tasaantuu, kroppa rentoutuu ja leijailen hetkeksi ihan muihin maisemiin ja fiiliksiin. Isot ikkunat ovat kuin maisemataulu, joka elää alati vuorokauden- ja vuodenajan mukaan. 
Juuri nyt ikkunoista näkyy täydessä loistossaan paistatteleva marjaomenapensas. Sen kukinta on tänä vuonna erityisen runsas.

Tänään elävä taulu on hylättävä hetkeksi ja ujutettava korkkarit jalkaan. Pääsemme siipan kanssa  juhlistamaan lippujuhlapäivää. Toiveissa on siis kaunis tiistai ja mahdollisimman mullattomat kynnenaluset.

Mukavaa viikon jatkoa!

SHARE:

8 kommenttia

 1. Nämä maisemataulut on niitä parhaimpia ja niihin ei kyllästy koskaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kyllästy ei <3 Välillä maisema vaihtuu ihan päivittäin, välillä vähän pidemmällä syklillä.

   Poista
 2. Näyttää upealta tuo kesähuone! Kun kirjoitit ikkunoista, kuinka ne ovat kuin maisemataulu, kykenin suorastaan asettamaan itseni mukaan - kuvitella istumista ikkunan äärellä, katsoen vuodenaikojen vaihtuvia maisemia sen takana. Aivan ihanaa! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on jännä miten tuollainen maisemataulu vie mukaan, ajantaju katoaa hyvin nopeasti. Ymmärrän nyt paljon paremmin edesmennyttä isääni, joka eläkepäivinään saattoi istua keittiön ikkunan ääressä tuntitolkulla <3

   Poista
 3. Kaunis maisemataulu. Nyt on ihailun aika, kun kukkia alkaa ilmestymään sinne sun tänne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, maisema vaihtuu nyt uskomatonta vauhtia. Kauniita kesäkuun päiviä sinne!

   Poista
 4. Ihana kesähuone ja kaunis maisemataulu! Minun sielunmaisemataulu on mökin ikkunasta järvelle. Aurinkoisia päiviä kaikille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Järvimaisemalla on kyllä ihanan rauhoittava vaikutus <3 Veden välkehdinnän katselu on suorastaan hypnoottista.

   Poista

Blog Design Created by pipdig