lauantai 22. kesäkuuta 2019

Hyvää juhannushuomenta!

Täällä ei varsinaisesti juhannusta vietetä ja itseltäkin se meinasi livahtaa ohi muuttokiireiden keskellä. Tänään on kuitenkin tarkoitus lähteä rannalle nautiskelemaan vapaasta viikonlopusta.

Mediassa kyllä mainittiin, että perjantai oli vuoden pisin päivä. Paikallisille se oli samalla virallinen kesän aloitus. Olin hieman hämmentynyt, kun aamusella luin "kesän ensimmäisen päivän" koittaneen. 
Viikossa olen jo kehittänyt itselleni aamurutiinit (rakastan rutiineja!). Perheen vielä nukkuessa hipsin alakertaan kahvinkeittoon. Aamupala noudattelee pitkälti samaa kaavaa päivästä toiseen: maustamatonta jogurttia, mysliä, tuoreita hedelmiä. Ja kaneli-rusina-baageleita tuorejuustolla. Vähän kuin herkuttelisi pullaa aamupalaksi, mutta kuitenkin astetta terveellisempää. Ihan ykköstä!

Meillä on aivan ihanat naapurit, jotka toivottivat meidät tervetulleiksi ensimmäisenä päivänä kotitekoisen myslin kera. Kohta mysliherkku alkaa loppua, pitänee varovasti tiedustella saisinkin ohjetta. Tässä oli ainakin paljon pähkinöitä, kanelia ja hunajaa, aika herkkua siis.
Mukavaa juhannuksen jatkoa sinne! On ollut ihana seurata juhannuksen viettoa Instassa ja Facebookissa: saunomista, kokkoja, mansikkakakkuja, kuohuvaa. Mökkimaisemia, kukkakimppuja ja veneretkiä. Kaukana, mutta kuitenkin lähellä. 

Kuullaan taas!


SHARE:

4 kommenttia

 1. Ihana tunnelma ❤ (arjensuklaasuukkoja.blogi.net)

  VastaaPoista
 2. Täällä vietetty mökillä kunnon perinteinen juhannus

  VastaaPoista
 3. Mukava kuulla, että aamurutiinit on jo käytössä :) Täällä eilen kolme kertaa, kävi ukkonen ja sade, aivan päällä kääntymässä. Muuten kaunista ja aurinkoista! Meillä alkaa nyt päivät lyhentyä ja siellä vasta ensimmäinen kesäpäivä :) Mukavaa juhannuspäivää sinne rannalle! Terveisin Tepa

  VastaaPoista
 4. Minullekin rutiinit ovat erityisen tärkeitä ja varsinkin aamurutiinit. Päivä menee jotenkin ihan pilalle, jos en ehdi tekemään kaikkia juttuja rauhassa aamulla. Siksi herään ihan hervottoman aikaisin, siihen nähden milloin pitää esim. lähteä johonkin tai aloittaa työt.
  Sun uudet aamurutiinit näyttävät niin ihanilta ja tuo vihreys ei näytä yhtään miltään suurkaupungilta. Teillä on ihana paikka asua tämä seikkalujen vuosi.
  Ihanaa juhannussunnuntaita!

  VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig