perjantai 19. heinäkuuta 2019

Mitä pistetään tulemaan?

Tasan viisi viikkoa sitten vietimme ensimmäisen yön uudessa kodissamme. Viiden viikon aikana on ehtinyt tapahtua kaikenlaista, mutta myös arki on astunut kuvaan. On aikatauluja, hoidettavia asioita, pyykkäämistä, siivoamista, nahisteluja, itkua ja naurua.
Suurkaupungin kyljessä asuminen tarjoaa omat haasteensa, mutta myös valtavasti ihmeteltävää. Washington DC on turistin paratiisi, sillä monet kohteista ovat ilmaisia. Lapset ovat tunnistaneet monumentteja ja muistomerkkejä tv-ohjelmien perusteella. Ja vaikka olen itse käynyt täällä useamman kerran, on näiden kiertely aina yhtä mielenkiintoista.Kävimme ihmettelemässä ja kuuntelemassa Presidenttiparia Amerikan Itsenäisyyspäivänä 4.7. Kaiken kaikkiaan aika surrealistinen kokemus, mutta olihan se mentävä, kun kulmilla kerran oltiin.
Kotiin on aina kiva palata ja naapuruston kadut alkavat jo hahmottua. Kaikenlaisia kommelluksia tapahtuu silti melkeinpä päivittäin. Milloin syynä on kulttuurierot, milloin kieliongelmat tai vaan erilainen tapa toimia.
Siitä päästäänkin sujuvasti tämän postauksen tärkeimpään kysymykseen: millaisia juttuja täältä haluaisitte lukea, millaiset asiat teitä kiinnostavat? Arkea, juhlaa, samankaltaisuuksia, eroja? Kotikuvia, kasvien ihmettelyä, nähtävyyksiä? Kommelluksia, onnistumisia? Sana on vapaa ja vastaan mielelläni kysymyksiin. Eli millaisia postauksia pistetään jatkossa tulemaan?
Perjantaina suuntaan orientaatioon miehen työpaikalle. Muistikirja ja kynä on jo pakattu! Perhe lähtee kiertelemään nähtävyyksiä minun viettäessäni päivää auditorion uumenissa. Lämpömittarin huidellessa yli +40 asteen viileä ja hämyisä luentosali tosin tuntuu oikein hyvältä vaihtoehdolta.


Mukavaa viikonlopun aloitusta! 

SHARE:

12 kommenttia

 1. Ihana kuvakattaus ja täällä vertaista kiinnostaa toki ihan kaikki aiheet, kun ovat itsellekin niin kovin ajankohtaisia <3 Ihanaa viikonlopun aloitusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä ollut huippua jakaa näitä kokemuksia! <3 Ei tarvitse ihan joka asiaa mennä kantapään tai komedian kautta, kun voi kilauttaa myös kaverille:D

   Poista
 2. Mukava lukea teidän kuulumisia, ihan arjesta sen tuomista iloista sekä kommelluksista, niiltä kun että varmastikaan voi välttyä. Oikein ihania päiviä sinne teille! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa, arjesta (ja niistä kommelluksista!) tulee varmasti juttua myös jatkossa!:) Aurinkoista heinäkuun jatkoa! <3

   Poista
 3. Welcome to the States. (We live in the Adirondack Mountains of New York. Near Canada.) Hoping you make good friends and good memories while you are here in the USA.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you so much for your message Helen! People are super friendly and there is so much to see and do, so it's most definitely going to be a memorable year!

   Poista
 4. No kun kysyt, niin voisin vastata että kiinnostaisi kovin miten ihmiset ja niiden tapa toimia eroaa Suomesta. Miten yleisesti siellä kaikki eroaa Suomesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eroja tosiaan riittää, hyvässä ja pahassa..:D Laitetaan aihe työstöön, kiitos Heidi viestistä!

   Poista
 5. Normaalit arkiset tapahtumat ja kotikuvat ym ym kaikki kiinnostaa :) Mukavaa viikonlopua :) Tepa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitetaan kaikkea tulemaan:) Aurinkoisia heinäkuun päiviä sinne! <3

   Poista
 6. Kaikenlaiset jutut tavallisesta elämästä arjessa ja juhlassa kiinnostavat. Kaikkea hyvää teille sopeutuessanne uuteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kyllähän tässä sopeutumista on, vaikka ei mitää ylitsepääsemättömiä eroja olekaan. Koulun aloitus tulee olemaan rankkaa ja siellä nuo erotkin ovat ehkä kaikkein suurimmat. Yritetään siis kirjoittaa mahdollisimman kattavasti vähän kaikesta:)

   Poista

Blog Design Created by pipdig