perjantai 20. syyskuuta 2019

Taidemuseo puutarhahullun silmin

Washington DC:ssä on loistava (ja enimmäkseen myös ilmainen) museoverkosto. Lähdimme koko perheen voimin tutustumaan National Portrait Galleryyn eli kansalliseen muotokuvagalleriaan. Ihan mistään pikkugalleriasta ei ollut kyse, joten olimme varanneet retkeen reilusti aikaa.
Onneksi, sillä minä päädyin viettämään suurimman osan ajasta museon sisäpihalla. Sieltä nimittäin löytyi todella upea viherkeidas!
Lisää muotokuvagallerian trooppisesta keitaasta Minttua ja mustikoita -blogissa, pääset lukemaan koko postauksen tästä linkistä.


Oikein mukavaa viikonloppua!

SHARE:

2 kommenttia

 1. Onpa upea paikka!
  Ja ihan uskomatonta, että noihin museoihin pääsee ilmaiseksi.
  Ihanaa viikonloppua sinne!
  P.S. Hieman iskee muuten kateus, nimittäin mekkokateus ja ilmastokateus. Sillä täällä ei todellakaan enää käyskennellä mekoissa ja sandaaleissa. Nauttikaa tuosta ihanasta säästä meidänkin edestä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Washington DC on tosiaan kuuluisa ilmaisista museoistaan. Ja niitä löytyy ihan joka lähtöön! Suurin osa museoista kuuluu Smithsonian Instituuttiin, joka on Yhdysvaltain valtion rahoittama koulutus- ja tutkimuslaitos. Sitä kautta siis rahoitus ja ilmaiset sisäänpääsyt.

   Syksy tekee tuloaan tännekin: aamut ovat jo vähän kirpsakoita ja iltaisin pimeä laskeutuu yhä aikaisemmin. Mutta päivisin huidellaan vielä 30 asteen tuntumassa. Toiset kaipaavat jo viileämpää keliä, minä en!:D Ihanaa viikonloppua sinne! <3

   Poista

Blog Design Created by pipdig