Omenaherkut ja syksy kuuluvat erottamattomasti yhteen. Kun leivonnaiset maustaa vielä kanelilla ja tumman täyteläisellä vaahterasiirapilla, ollaan aitojen amerikkalaisten syysmakujen äärellä.
Ainesosista syntyi mehevät omenapalat, joiden resepti löytyy nyt Versoilevan artikkelista. Vaihtamalla vehnäjauhot gluteenittomaan jauhoseokseen saa helposti myös gluteenittoman herkun. Löydät maukkaan omenareseptin täältä.
Kiitos uudenlaisesta ohjeesta, tätä pitää kokeilla.
VastaaPoistaSuosittelen, oli tuttuja makuja mutta silti kivasti uudenlainen twisti:) Makoisaa lokakuuta!
PoistaPitääpä kokeilla gluteenittomana versiona Kiitos ohjeesta! Hyvää kuunvaihdetta!
VastaaPoistaGluteeniton versio pysyy pitkään mehevänä sekin, sillä kokeilin molemmat satsin. Iloista lokakuun aloitusta!
PoistaAivan ihanat kuvat ja leivonnaiset näyttää niin herkulliselta!
VastaaPoistaTäällä on kyllä saatu nauttia häkellyttävän kauniista ja aurinkoisesta syksystä. Ihan voisin jäädä ikiajaksi tähän säähän ja kultaiseen valoon. Kaunista lokakuuta myös sinne! <3
PoistaHerkullisen näköiset omenapalat ♡ ihanaa syksyä Sinulle ♡
VastaaPoistaNämä ovat kyllä aika herkkua, juuri tuossa vetelin satsin viimeiset päiväkahvin kanssa:) Hyvää lokakuun alkua sinne!
Poista