sunnuntai 29. syyskuuta 2019

Omenaherkkuja

Omenaherkut ja syksy kuuluvat erottamattomasti yhteen. Kun leivonnaiset maustaa vielä kanelilla ja tumman täyteläisellä vaahterasiirapilla, ollaan aitojen amerikkalaisten syysmakujen äärellä.
Ainesosista syntyi mehevät omenapalat, joiden resepti löytyy nyt Versoilevan artikkelista. Vaihtamalla vehnäjauhot gluteenittomaan jauhoseokseen saa helposti myös gluteenittoman herkun. Löydät maukkaan omenareseptin täältä.
SHARE:

8 kommenttia

  1. Kiitos uudenlaisesta ohjeesta, tätä pitää kokeilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen, oli tuttuja makuja mutta silti kivasti uudenlainen twisti:) Makoisaa lokakuuta!

      Poista
  2. Pitääpä kokeilla gluteenittomana versiona Kiitos ohjeesta! Hyvää kuunvaihdetta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Gluteeniton versio pysyy pitkään mehevänä sekin, sillä kokeilin molemmat satsin. Iloista lokakuun aloitusta!

      Poista
  3. Aivan ihanat kuvat ja leivonnaiset näyttää niin herkulliselta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä on kyllä saatu nauttia häkellyttävän kauniista ja aurinkoisesta syksystä. Ihan voisin jäädä ikiajaksi tähän säähän ja kultaiseen valoon. Kaunista lokakuuta myös sinne! <3

      Poista
  4. Herkullisen näköiset omenapalat ♡ ihanaa syksyä Sinulle ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä ovat kyllä aika herkkua, juuri tuossa vetelin satsin viimeiset päiväkahvin kanssa:) Hyvää lokakuun alkua sinne!

      Poista

Blog Design Created by pipdig