torstai 24. lokakuuta 2019

Pyörällä päästä

Kävimme minilomalla New Yorkin elämänmenoa ihmettelemässä. Kaupunki on samaan aikaan sekä kaunis että kaoottinen, aivan kuten miljoonakaupungin voi olettaa olevankin. Hämmentävää oli, että lapset viihtyivät paikan päällä loistavasti. Ujoista maalaisista ei näytä enää olevan tietoakaan!
Miniloma keskustan sykkeessä oli kaikin puolin mahtava, sillä New York tarjoaa kaikille kaikkea. Ei jotakin, vaan ihan kaikkea. Yltäkylläinen, vuolas ja ylenpalttinen sopivat kuvaamaan sekä nähtävyyksiä, ravintolatarjontaa, tapahtumia, hotelleja, kauppoja, ihan kaikkea. 
Nyt pitää pari päivää vetää henkeä ja rauhoitella pulssia normiarkeen. Paluu kotiin tuntui kuin olisi maalle tullut! Tuttua, rauhallista ja turvallista. Niin sitä vaan mieli sopeutuu, alkuun täälläkin kaikki tuntui tavattoman isolta ja ihmeelliseltä. 

Mukavan leppoisaa viikon jatkoa ja ihanaa lomaa syyslomalaisille!

SHARE:

4 kommenttia

  1. Olis kai se kokemus tällaiselle pikkukaupunkilaiselle käydä New Yorkissa.
    Mistä olet ostanut noita pieniä valkoisia kurpitsoita, ei kai ne oikeita ole?
    Leppoisaa torstai-iltaa sulle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä ne ihan oikeita ovat, aikas ihania vai mitä! Viime vuonna löysin näitä pieniä valkoisia koristekurpitsoja Suomesta kukkakaupoista. Täällä Amerikassa niitä myydään myös ruokakaupoissa, kärryyn sujahtaa aina kovin helposti pieni valkoinen pallero:)

      Poista

Blog Design Created by pipdig