Tällä kertaa kokkasin kuitenkin vähän tutummasta kurpitsasta eli myskikurpitsasta. Sen upea oranssi väri ja mieto miellyttävä maku tekevät siitä ihanan syksyisen raaka-aineen. Tein mausteisen ja uunissa paahdetun myskikurpitsakeiton, jota saa kerralla ison satsin ja jonka maku vain paranee lämmittämisen myötä. Ihan täydellistä syysruokaa nyt, kun olen viettänyt kiireistä yh-viikkoa miehen ollessa työmatkalla.
Vegaanisen ja gluteenittoman myskikurpitsakeiton ohje löytyy Versoilevan uusimmasta artikkelista täältä.
Näyttää niin herkulta!
VastaaPoistaJa noi kurpisakuvat ovat ihan uskomattomia. Kyllä siellä on tosiaan kaikkea paljon. On tosi ihailtavaa, miten joka sesongista otetaan ilo irti. Se pitäisi meidänkin täällä Suomessa oppia.
Koristekurpitsat ovat kauniita. Tosin minä en ole koskaan ostanut.
VastaaPoistaMitenkä ne säilyvät ?
Onpas siinä kuvassa kurpitsa poikineen.
VastaaPoistaKiitos keitto ideasta ja noista errikoisruokavalio keiton ohjeista, meidän perheessä kun on sitä ja tätä erikoisruokavaliota.
Mukavaa tiistai-iltaa sinne.
Myskikurpitsasta tulee aivan mahtavan hyvä sosekeitto teen sitä usein näin syksyisin. Keiton joukkoon sopii hyvin erillaiset lissit antamaan purutuntumaa. Lupsakkaa loppuviikkoa sinne. ~Katja
VastaaPoista