keskiviikko 27. toukokuuta 2020

Aihetta juhlaan!

Takana on pidennetty viikonloppu, sillä täällä vietettiin maanantaina kansallista pyhäpäivää. Memorial Day on sodissa kaatuneiden muistopäivä, mutta se on samalla myös epävirallinen kesän avaus. Kuin tilauksesta tänne saapui ihanat helteet.
Viikonloppu oli siis kaikin puolin onnistunut. Erityisen paljon aihetta juhlaan saimme tekstiviestistä, jossa vuokraisäntämme kertoi uusien vuokralaisten löytyneen. Jihaa!! Pari postausta sitten stressasin korona-ajan asuntonäytöistä melko tavalla. Nyt kotiovesta ei enää tarvitse päästää vieraita ihmisiä sisälle. Niin huojentavaa. Myös ekaluokkalainen tuuletti tiedon kuultuaan. "Enää en joudu siivoamaan!" pikkumies iloitsi. Annoin reppanan elää hetken harhakuvitelmissaan.
Täällä koronatilanne jatkuu ennallaan, eli maskien käyttö on pakollista, puodit ja palvelut pysyvät kiinni ja koulut jatkavat etänä loppuun asti, eli juhannusviikolle. Mutta niin vain tähänkin eristäytyneeseen elämään on tottunut, että tuleva lentomatka ja eurooppalaiset lentokentät alkavat jo stressata. Muita ihmisiä, hui! 
Olen saanut jonkin verran kyselyjä aikaisemmissa postauksissa näkyneestä taulusta. Kyseessä on Jenniemilia Designin työ. Ostimme tämän juuri ennen tänne muuttoa, sillä halusin amerikankodin seinälle jotakin näyttävää ja suomalaista. Taitelija työn takana eli Jenni on aivan ihana persoona. Oikein sellainen hersyvä, energinen ja täynnä positiivisuutta. Aivan kuten upeat teoksensa. Jennin taidetta oli näytillä muun muassa Kouvolan asuntomessuilla sekä tulevana kesänä Tuusulan messuilla. Lisätietoja Jenniemilia Designista löytyy tästä linkistä.  

Aurinkoista toukokuun viimeistä viikkoa, voikaa hyvin!

SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blog Design Created by pipdig