sunnuntai 3. toukokuuta 2020

Retroherkkuja

Kävin hiljattain mielenkiintoisen keskustelun koronakokkailuista. Tulimme ystävien kanssa siihen tulokseen, että vaikka tässä on ollut normaalia enemmän aikaa kokeilla uusia reseptejä, niin jostakin syystä menussa korostuvat nyt retroherkut. Onko se sitten turvallisuuden hakua, paluuta lapsuuteen vai perusasioiden korostamista? En tiedä, mutta samaisesta paikasta varmasti kumpusi tämäkin retrokokeilu, eli muffinssipeltiin tehdyt minimunakkaat. Tosin tällä kertaa kinkku-paprikatäyte vaihtui parsaan, fetaan ja aurinkokuivattuihin tomaatteihin.
Helppo ja maistuva suolainen herkku vaikka äitienpäivän aamuun tai salaatin kanssa lounaaksi tarjottuna. Ohjeen meheviin minimunakkaisiin löydät Versoilevan artikkelista täältä.


SHARE:

6 kommenttia

 1. Herkulliset minimunakkaat <3 Täytyy itsekin kokeilla :) Iloista sunnuntaita ja toukokuuta sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näistä tuli kyllä tosi mehevät, kun oli maukkaat täyteainekset (paitsi pikkumiehen mielestä:D). Onneksi täytteitä voi vaihdella mielin määrin!:) Ihanaa toukokuun aloitusta myös sinne!

   Poista
 2. Kiitos muistutuksesta, tuolla se muffinivuoka toimettomana kaapissa odottaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt sitten äkkiä käyttöön! Mutta jos on kovin kulunutta sorttia, niin kannattaa ottaa avuksi paperiset muffinssivuoat sinne sisälle. Ettei vaan jämähdä kiinni. T: nimim. "Kokemusta löytyy" :D

   Poista
 3. Jostakin syystä on tosiaan tullut kokeiltua kaikenlaista "lapsuudesta tuttua":) Ehkä myös siksi, että niissä on usein ihan perusraaka-aineita, kun ei pääse joka päivä kaupassa juoksemaan. Mukavaa sunnuntain jatkoa!:)

  VastaaPoista
 4. Pitkälti samoilla retrolinjoilla mennään täälläkin! Tosin, olisikohan niin, että minun kokkailuni ovat noin yleensäkin vähän keskimääräistä retrompia. Johtuen varsin pitkälti oman puutarhan antimista, joihin kokkailuni pitkälti perustuu.
  Voisiko olla myös niin, että kun monet retroruoista taitavat olla hieman aikaavievempiä valmistaa kuin joku perus-pasta-annos, niin ovat suosiossa nyt, kun monilla ihmisillä tuntuu olevan vähän tavanomaista enemmän aikaa?

  VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig