Nyt lautaselta löytyy ihania kevätmakuja! Vihreää parsaa, rucolaa, kiinalaista ruohosipulia... Helppotekoinen parsapasta hyödyntää sesongin herkkuja ja raikas kasvisruoka on helppo muuttaa myös täysin vegaaniseksi.
Ohje maistuvaan parsapastaan löytyy Versoilevan uusimmasta artikkelista täältä.
Tämä on siitä kiva, että ensin voi syödä lämpimänä ateriana ja seuraavana päivänä (jos ruokaa jää:D) kylmänä pastasalaattina. Mukavaa sunnuntaita myös sinne! <3
Nam miten herkullisen näköinen pasta annos :) Leppoisaa sunnuntaita <3
VastaaPoistaTämä on siitä kiva, että ensin voi syödä lämpimänä ateriana ja seuraavana päivänä (jos ruokaa jää:D) kylmänä pastasalaattina. Mukavaa sunnuntaita myös sinne! <3
VastaaPoistaRuohosipulia meilläkin on omasta takaa. Maistuu niin keväiseltä kun saa jotakin vihreää tuolta puutarhasta.
VastaaPoistaRuohosipuli onkin aivan parasta! Kasvaa itsekseen vuositolkulla ja maistuu niin hyvälle:)
Poista