sunnuntai 17. toukokuuta 2020

Ihania kevätmakuja!

Nyt lautaselta löytyy ihania kevätmakuja! Vihreää parsaa, rucolaa, kiinalaista ruohosipulia... Helppotekoinen parsapasta hyödyntää sesongin herkkuja ja raikas kasvisruoka on helppo muuttaa myös täysin vegaaniseksi.
Ohje maistuvaan parsapastaan löytyy Versoilevan uusimmasta artikkelista täältä.

Kevätmakujen täyttämää toukokuuta!


SHARE:

4 kommenttia

  1. Nam miten herkullisen näköinen pasta annos :) Leppoisaa sunnuntaita <3

    VastaaPoista
  2. Tämä on siitä kiva, että ensin voi syödä lämpimänä ateriana ja seuraavana päivänä (jos ruokaa jää:D) kylmänä pastasalaattina. Mukavaa sunnuntaita myös sinne! <3

    VastaaPoista
  3. Ruohosipulia meilläkin on omasta takaa. Maistuu niin keväiseltä kun saa jotakin vihreää tuolta puutarhasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ruohosipuli onkin aivan parasta! Kasvaa itsekseen vuositolkulla ja maistuu niin hyvälle:)

      Poista

Blog Design Created by pipdig