torstai 10. joulukuuta 2020

Joulua lasitetulla terassilla

Pikku hiljaa myös lasitetulle terassille on hiipinyt joulu. Yleensä terassi saa jouluisen ilmeen ennen sisätiloja, mutta tänä koronavuonna joulufiilistelyssä ei ole säästelty! Terassin joulu on raikas ja vihreä, ja yleisilme on omasta mielestäni levollinen. Terassi näkyy olohuoneen isoista ikkunoista ja ruokalutilasta, joten tykkään, että terassi nivoutuu myös sisätilojen tyyliin.

joulua lasitetulla terassilla

lasitetun-terassin-joulu
Pikkupakkanen sai kaivamaan kaikki mahdolliset taljat ja viltit esiin. Että voikin tuntua taas kylmältä! Toistaiseksi hyasintit, jouluruusut ja pikku sypressit ovat pärjänneet terassilla. Jos on povattu tiukempaa yöpakkasta, olen nostanut ne suojaan sisälle. Taustalla olevat paperitähdet johdattavat ajatukset mukavasti jouluun.
hyasintti ja sypressi terassilla

joulutähti-lasitettu-terassi
Lasitettu terassi sai myös oman joulupuun, eli muotopuolen männynkarahkan. Tila on aika kapea, joten tällainen toispuoleinen ja harva yksilö sopii tänne täydellisesti. Oksilla on vain muutama koriste, eipä oksat ihan kamalan painavia juttuja edes jaksaisi kantaa. Mänty on kyllä tavattoman symppis joulupuu, vaikka olohuoneeseen hankimme tänäkin vuonna tuuhean kuusen.

joulukoriste-mänty

lasitettu-terassi-joulu-sisustus
Ajatelkaa, se on enää kaksi viikkoa jouluaattoon! En voi käsittää miten nopeasti aika menee. Toisaalta monta perinteistä joulujuttua konsertteineen ja kahvitteluineen jää nyt välistä, eli kuukausi ei ole samanlaista juoksua kuin aikaisempina vuosina. Vaikka joulumenot ovat aina olleet kivoja, arvostan kyllä suunnattomasti tällaista rauhallisempaa jouluun laskeutumista.

Mukavaa viikkoa ja sopivasti joulumieltä matkaan!


SHARE:

4 kommenttia

 1. Kauniita kuvia ja ihana jouluinen tunnelma <3 Hyvää joulun odotusta!

  VastaaPoista
 2. Kaunista ja niin rauhallisenolista 💖

  VastaaPoista
 3. Tuollainen terassi on kyllä ihana ja kun se vielä näkyy hyvin sisäpuolellekin. Saa luotua tosi kivasti tunnelmaa. Joulu tulee jälleen nopeasti. Tänä vuonna on kyllä rauhallisempaa, kun ei voi viettää samoin, kun aikaisemmin. Mutta otetaan erilaisesta Joulusta kaikki irti :) Rentoudutaan!

  VastaaPoista
 4. Kauniita kuvia ja niin kutsuva kuisti :) Kyllä tuolla olisi ihana glögit juoda.

  VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig