perjantai 12. maaliskuuta 2021

Askel askeleelta

Avauduin jo eilen tuolla Instagramin puolella, miten olen aivan kurkkuani myöten täynnä talvea, lunta, pakkasta, viimaa, jäätä ja kaikkea muuta siihen liittyvää. Mutta yhdestä asiasta olen kyllä superinnoissani: päivän pitenemisestä!

lasitettu terassi talvella

On niin mahtava fiilis, kun aamu valkenee lähes samaa tahtia silmien avautumisen myötä. Ja kun illalla lasta treeneihin kuskatessa onkin vielä valoisaa. 

lasitettu-terassi-sisustus

Lasitettu terassi odottelee kevätsiivousta, sillä lasien takana on yhä melkoiset lumivallit. Ensimmäiset terassikahvit on kyllä jo joutu. Pieni tila lämpenee aurinkoisella säällä nopeasti.

kevat-valon-lisaantyminen

Nopeaa sään lämpenemistä kyllä toivonkin. Laitoin eilen lisää kukkia esikasvatukseen ja siinä tomaatteja, kukkia, latva-artisokkia ja muita katsellessani mieleen alkoi hiipiä paniikki. Mihin ihmeeseen saan kaikki mahtumaan, kun koulinnan aika koittaa??  Joka vuosi sama paniikki ja joka vuosi vannon, että ensi kerralla sitten maltillisemmin. Nyt puolustauduin sillä, että välissä oli kahden kevään esikasvatustauko. Johan siinä menetti näppituntuman, että mikäs taas olikaan se meidän pihaan sopiva määrä...

lasitettu-terassi-talvisisustus

Vaikka ulkona näyttäisi miltä, niin kevättä kohti mennään askel askeleelta. Toivon mukaan kohta jo harppoen!

Mukavaa loppuviikkoa!

SHARE:

2 kommenttia

  1. Kauniita aurinkoisia kuvia <3 Aurinkoiset päivät ovat lupaus kevään lähestymisestä. Täällä on talvi kauneimmillaan. Lunta on niin paljon, että joudumme kolaamaan lumen jatkossa tieltä ovelle väelle polulle ja etuovelle kuljetaan jatkossa autotallin edestä. Kun lumi alkaa osoittaa sulamisen merkkejä,levittelen hangille tuhkaa. Hyvää viikonloppua sinulle!

    VastaaPoista
  2. Kauniit aurinkoiset kuvat antavat lupauksen keväästä, vaikka taaskin sataa meillä lunta. Yllättävästi isolumisten talvienkin jälkeen lumi on huvennut nopeasti.
    Sitä odotellessa mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig