keskiviikko 17. maaliskuuta 2021

Kevättä kesähuoneessa

kesahuone-sisustus

No ei täällä nyt vielä ihan kevät ole, ulkona kunnon kinokset ja kesähuone muutenkin talven jäljiltä.  Mutta pari narsissia ikkunoilla tuo jo kummasti ilmettä ja ihanan keväisen fiiliksen. Sekä kesähuoneeseen että sen emäntään. Pitäisikin ehkä alkaa kulkea narsissi korvan takana!

narsissit-ikkunalla

Kesähuone on muuten kumma paikka. Kun kurkkaan ovesta sisään, pulssi alkaa tasaantua välittömästi. En tiedä mistä se oikein johtuu. Ovatko ne nuo vanhat ruutuikkunat, vaalea lautalattia vai kesähuoneeseen liittyvät monet mukavat muistot?

kesähuone_kaneliajakardemummaa

Vaikka olisi millainen kokovartaloketutus päällä, niin täällä se aina häviää, tai ainakin painuu saman tien jonnekin taka-alalle. Olen nukkunut täällä monet makoisat päikkärit. Lapset ovat viettäneet aikaa ystäviensä kanssa, aikuiset kahvitelleet. Kesähuoneeseen on tehty kesäretkiä, juotu glögiä, istuttu iltaa, pidetty yllätyssynttärit. Täällä olen myös itkenyt lapsilta piilossa, elämän myrskyjen koetellessa. Kesähuone on melkein kuin perheenjäsen, joka ottaa sinut aina vastaan hymy huulilla, lohduttavaa halia tarjoten.  Ei täällä vielä tarkene olla kuin aurinkoisella kelillä. Mutta onneksi niitä on kohta luvassa roppakaupalla!

ruutuikkunat-narsissit

Kevättä kohti siis!

SHARE:

3 kommenttia

 1. Siinä se on 💛 Keltaiset narsissit, ahh nuo kevään ihanat aurinkosilmät. Lumikin sulaa nopeammin kun näitä laittaa ikkinalaudalle. Toivotaan lisää aurinkoa sulatuspuuhiin💛 Ihana niittyleinikkitaulu sai paikan keväthuoneesta.

  VastaaPoista
 2. Ihastuttava kesähuone! En yhtään epäile, etteikö se ole juuri kuvailemasi kaltainen rauhan tyyssija. Ja ne narsissit sopii sinne tuoden kesän pykälän lähemmäs. :)

  VastaaPoista
 3. Ihana on kesähuoneesi! Meille valmistui viime vuonnaoma kesähuone ja se on kyllä niin rakas paikka ettei viime kesänä oikein tehnyt mökillekään mieli kun oli tuo uusi kesähuone. Narsisseja haluan minäkin sinne kohta ostaa.
  Mukavaa lämpimämpien ilmojen odottelua sinulle!

  VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig