torstai 1. heinäkuuta 2021

Heinäkuu - kuukausien sunnuntai

Ihana heinäkuu on täällä! Heinäkuu, tuo kuukausien sunnuntai. Suloinen, lempeä ja lämmin. Jolloin suurin osa Suomea on kiinni ja kiire on painettu jonnekin taka-alalle.

heinakuu-pioni
Toivon heinäkuun etenevän verkkaisesti. Suotavaa olisi suorastaan hidastella. Heinäkuu saisi viipyillä kauniissa kesäaamuissa ja illan kultaisissa auringonsäteissä. 
aamukahvi-kesa-pioni
Heinäkuun pikkusisko kesäkuu oli aivan liian vikkelä liikkeissään. Se sujahti silmien ohi eikä pysähtynyt, vaikka kuinka huhuili perään. En suoraan sanottuna tiedä, mihin koko kuukausi katosi. Yhdessä hujauksessa.
pionit-heinakuu
Toivon heinäkuulta hitautta, rauhaa, metsämansikoita, päiväkahveja, veden liplatusta, kukkasia, unisia hymyjä, paljaita varpaita, kypsyviä tomaatteja ja kesäretkiä. 

Ihanaa heinäkuun alkua juuri sinulle!

SHARE:

4 kommenttia

 1. "Kuukausien sunnuntai" - miten oivallisesti sanottu!! Kesäkuu menee aina jotenkin kamalaa vauhtia ja etenkin nyt kun olisin halunnut pystäyttää ajan. Ihastuttavat kuvat! Ihanaa heinäkuuta sinulle myös!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä myös olisi haluttu pysäyttää ajan kulku kesäkuussa:) Onneksi omat kiireet ovat hellittäneet nyt heinäkuussa, niin aikaakin tuntuu taas olevan enemmän. Leppoisaa kesän jatkoa sinne! <3

   Poista
 2. Olen aina ajatellut, että heinäkuu on "kuukausien lauantai"! Kesäkuu on se perjantai, jolloin kaikki on vielä edessä ja elokuu on sunnuntai, jolloin päättyminen on käsin kosketeltavaa ja pian on jo työpäivä. Samoja toiveita kesälle! Olisi kiva joku vähän konkreettisempi puutarhapostaus, miten esimerkiksi hoidat perennoja juuri heinäkuussa. Kiitos kauniista ja mielenkiintoisesta blogista. T. Elina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipas hauska tuokin vertaus!:) Itselleni sunnuntaiaamut ovat niitä kaikkein leppoisimpia, niin siitä varmaankin tuli tuo sunnuntai-vertaus. Lauantait ovat meidän talossa touhua täynnä:D

   Blogi on elänyt vähän hiljaiseloa omista ja työkiireistä johtuen. Puutarhakuulumiset päivittyvät tällä hetkellä säännöllisesti Instagramin puolelle. Ja kiitos postaustoiveesta! Tosin juuri tähän aiheeseen joudun toteamaan, etten hoida perennoja heinäkuussa mitenkään. En edes kastele, koska kasvihuone vaatii säännöllisesti vettä eikä meillä ole kaivoa tms. käytössä. Leikkelen siemenkotia pois, mutta muuten seuraava "perennapenkkihuolto" tulee syyslannoituksen yhteydessä. Ellen sitten jostakin syystä innostu kanttaamaan:D Tosin näillä helteillä sekin on jäänyt. Kaunista heinäkuun jatkoa Elina!

   Poista

Blog Design Created by pipdig