Meillä on puutarhassa marjoja lähinna tuoreherkutteluun, sillä mökillä on valtavat marjaviljelmät. Tai siltä se ainakin tuntuu aina kun on aika kerätä satoa. Luojan kiitos appivanhemmat yleensä hoitavat sen!
Mutta siis kotona on yksi puska sitä ja toinen tätä, ja marjoja riittää niin kauan kunnes ne on syöty (me tai linnut). Koska mustaherukoita on ollut tänä vuonna erityisen paljon, saimme yhä hakea tuoreet marjat suoraan pensaasta leivontaan. Toki tähän voisi käyttää hyvin myös pakastemarjoja.
Valkosuklaiset mustaherukkamuffinit ovat suloinen liitto samettisen pehmeää suklaata ja kirpsakkaa herukkaa. Ohje on helppo ja gluteeniton (onnistuu toki myös tavallisista vehnäjauhoista). Parhailta nämä maistuvat tietenkin pihakahvien kera herkuteltuina! Kirjasin ohjeen ylös Versoilevan uusimpaan artikkeliin: "Valkosuklaiset mustaherukkamuffinit".
Ei kommentteja
Lähetä kommentti