tiistai 21. syyskuuta 2021

Pala kukkaparatiisia

Olin viikonloppuna parin tunnin mittaisella kukkakurssilla. Ensin kerättiin kukat suoraan pellosta ja sitten opeteltiin sitomista. Mutta kyseessä ei ollut mikä tahansa kurssi, sillä samalla pääsin kokemaan palan paratiisia!

leikkokukat-rosavilla

kukkakurssi

Rosavilla on loppukesästä avautunut kukka- ja kurssitila tässä lähes kotikulmilla. Joten olihan se pakko käydä katsastamassa paikka tuoreeltaan. Ilmoittauduimme tyttären kanssa mukaan kurssille, mutta tänne olisi ehdottomasti pitänyt varata ensin sellainen ihastelu- ja tutustumiskierros, ja vasta sitten keskittyä muihin juttuihin.

rosavilla-kurssitila

Rosavilla tarjoaa vanhat, mutta sopivasti uudistetut puitteet ihanan tunnelmallisessa ympäristössä. On ruohoniittyjä, pittoreskeja rakennuksia, kukkaviljelmiä, kimalteleva järvi, upeaa puustoa. Ekologisuus, ja samalla myös kauneus ja visuaalisuus, ulottuu aivan kaikkeen. Astioista huonekaluihin ja kurssitiloihin. 

rosavilla

rosavilla-kurssitila

rosavilla-kukka-ja-kurssitila

Rosavilla ei ole vain kurssitila vaan ihan rehellisesti sanottuna elämys. Ihan huikeaa, että tällainen paikka löytyy näin läheltä. Suuntaan tuonne taatusti ensi kesänä uudestaan!

vanhat-rakennukset

villiviini-syksy

Mitä kukkien sitomiseen tulee, niin palataan siihen vaikka vähän myöhemmin... Kaikenlaista kimppua kyllä syntyi. Se kävi ilmi, että vaikka kuinka osaisi viljellä ja kasvattaa kukkia, niin se ei vielä automaattisesti takaa sujuvaa spiraalitekniikkaa. Kumma juttu. Eli todellakin suuntaan kurssille uudestaan. Siihen asti keskityn huomattavasti helpompien kukka-asetelmien ja kranssien tekoon. Ja lupaan harjoitella ahkerasti, nyt kun pihassa vielä riittää materiaalia.

mariakesanen

leikkokukat-kasvatus

Rosavillan verkkosivut löytyvät täältä. Ja Instagram-sivu täältä.

Kukkaisaa viikon jatkoa!

SHARE:

2 kommenttia

  1. Voi mitä ihanaa syksyistä tunnelmaa täynnä nämä sinun kuvasi. Kukkakurssi♥ oi jospa oisin saanut olla muuukaaanaaa. Nautitte varmaan tuosta yhteisestä laatuajasta kukkakedolla. Huokaus sentään.

    VastaaPoista
  2. Voi luoja miten ihania kukkia ja wau mikä paikka!! Kävin kurkkaamassa nettisivuja; valitettavan kaukana mutta ihastuttava!

    VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig