lauantai 13. heinäkuuta 2013

Alevinkki 2

Keittiön puusohva sai päivityksen, kun Anttilasta löytyi kivoja Anno-sarjan tyynyliinoja alehintaan. Normaalihinta 9,90 €, nyt 3 €. Tyynyliinoja löytyi myös harmaan ja mustan sävyissä, niisä tosin alehinnat vain muutamassa kuosissa.

Sisustusjutut tahtovat aina kesäaikaan jäädä puutarhanhoidon jalkoihin. Kuluva lomaviikko oli budjetoitu lapion varressa heilumiseen ja pihanikkarointiin. Mutta kun 3/4 perheestä on kesälensun kourissa ja se 1/4 on rikkonut selkänsä, on ollut aikaa olla ja ihmetellä sisätiloissa.
SHARE:

8 kommenttia

 1. Hpukuttelevan näköinen ja värinen sohva....)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tuossa on tullut useammat päiväunet otettua, vaikkei mikään pehmoinen olekaan:)

   Poista
 2. Mä löysin samoja, harmi vaan ettei ollut tuota etummaista turkoosia. Ostin nimittäin oranssina (muistan joskus täällä sun blogissa ihastelleeni valkoisella sohvalla oransseja tyynynpäällisiä ja nyt sain omani) ja olisin halunnut turkoosit kaveriksi.

  Olin muuten lukenut monesta paikasta noista anno tuotteista, mutten ollut livenä niihin aiemmin törmännyt. Yllätyin positiivisesti hinta-laatusuhteesta ja kivasta valikoimasta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen ihan samaa mieltä noista Anno tuotteista. Ja syksyksi näyttää olevan taas tulossa kivoja juttuja.

   Toivottavasti turkoosit tulevat vielä vastaan, itse tykkäsin eniten juuri niistä.

   Poista
 3. Upeaa väri-ilottelua! Ihanan näköistä. Toivottavasti tämä piristää sairastelujen keskellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanni! Joku pienimuotoinen sisustuskärpänen tässä pääsi puremaan, kun on pitkästä aikaa tullut tiirailtua myös näitä sisänurkkia.

   Poista

Blog Design Created by pipdig