tiistai 2. heinäkuuta 2013

Onnittelut!

"Onnittelut ymmärtäväisestä ja pitkämielisestä pehtoorista, sellainen on kullanarvoinen jokaiselle puutarhaan hurahtaneelle naisihmiselle!"
Näin hauskasti eräs naispuutarhuri vastasi minulle, kun kehuin mieheni pitkää pinnaa yrtti- ja kukkaruukkujen ees-taas kuljettamisessa. Olemme juhlien, kesäloman ja hauskan yhteydenoton vuoksi mökkeilleet tavallista tiuhempaa, ja tavaraa liikkuu meidän perheen reissuilla aikas paljon. Eniten käytetyt ruukkuyrtit sekä muutama kesäkukka mökkeilevät aina nekin, vapaana olevasta kuljetustilasta riippuen. Tällä kertaa käytössä oli peräkärry. Ihan jouduin hillitsemään itseäni, ettei mukaan lähtenyt vieläkin enemmän vihertävää! "Oliivipuu, oih mikä ihana lisä mökin tupaan! Oregano, jospa ehtisi tehdä pizzaa? Isot kesäkukkaruukut, naapurille ei jäisi niin paljon kasteltavaa..."

Eihän tässä ihan kauheasti järkeä ole, mutta lähes mutisematta mies näitä pakkaa ja kuskaa. Sitä paitsi, olen niitä ihmisiä, jotka lomamatkoillaan ostavat kukkakimpun hotellihuoneeseen viihtyisyyttä tuomaan, joten ihmekös tuo jos näitä nyt muutaman mökillekin vie!

Ps. Näiden kukkien myötä nimpparionnea kaikille tänään juhliville nimipäiväkaimoilleni!
SHARE:

7 kommenttia

 1. Olipa kiva aloitus aamulle tämä postaus, sai hyvälle tuulelle. <3 Onneksi kaikessa ei aina tarvitse olla järkeä! :) Ihanaa nimpparia!

  VastaaPoista
 2. Voihan ihanuus! =)

  Nimppari-iloa,
  Minnukalta

  VastaaPoista
 3. Ihana postaus. Kummitätini kuskaa runkoruusunsa aina Lapin hillamatkoille mukaan. Kyllä sulla on oivallinen kumppani!

  VastaaPoista
 4. Kätevää, mukana kulkeva yrttimaa. Lämpöiset nimipäiväonnittelut vielä näin illansuussa.

  VastaaPoista
 5. Olipas elämänmakuinen postaus ja onnittelut hyvästä pehtoorivalinnasta =) Meillä kanssa kaivetaan ja kuskataan ja kannetaan tämän tästä ja heikkoselkäisenä joudun turvautumaan miehen apuun, vaikka tuo puutarhainnostus lähinnä minun onkin. Kaikki sujuu kuitenkin hyvin kun muistetaan huomioida puolin ja toisin,niissä molempien omissa järjettömyyksissäkin! Myöhäiset nimpparionnittelut myös!

  VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig