perjantai 26. heinäkuuta 2013

Päivitys tälle vuosikymmenelle

Tämä tyttö on ollut ihan ihmeissään miehen kesäloman myötä lisääntyneestä vapaa-ajasta! Joten olen yrittänyt päivitellä blogia tälle vuosikymmenelle. Toisin sanoen Kanelia ja kardemummaa löytyy nyt myös Facebookista. Siis löytyy, jos olen osannut tehdä linkitykset oikein. 

Tuolta sivupalkista löytyy värikkäät pallukat, joista pitäisi päästä seuraamaan blogiani sekä Facebookin, Bloglovin'in että blogilistan kautta. Vinkatkaa hyvät ihmiset, jos nuo eivät vie minnekkään!

Olen ollut äärimmäisen tyytyväinen itseeni, vaikka hommaan tuhraantuikin ihan kohtuuttoman paljon aikaa. Nyt päässä pyörii vain Erinin laulun sävelellä: "On Feispuukkii, on bloglovinii, on blogilistaa..."

SHARE:

11 kommenttia

 1. Kyllä ainen linkit toimi, kurkistin jo Faceboog sivullesikin,
  Oikein antoisaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
 2. Facessa tykkäilty, hyvin toimi :)
  Itsekin tein fb-sivut blogilleni, mutta tämmöistä en osannut tehdä sivupalkkiin, osaisitkos parilla sanalla neuvoa..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsopas Eija tuo Jennin vastaus tuosta alapuolelta. En nimittäin enää osaisi neuvoa miten ne tein:) Joka onkin aika uskomaton juttu, siihen nähden miten kauan niiden kanssa ähräsin!

   Poista
 3. Tykätty on, hyvin toimii! :)
  Eija, tuollaiset kuvakkeet voit tehdä vaikkapa kuvankäsittelyohjelmalla tai ihan Wordilla, tallennat jpeg:iksi ja lisäät sivupalkkiin kuvawidgetiksi, jossa linkki fb-sivullesi. :)

  VastaaPoista
 4. Usko tai älä, olen tehnyt samaa tänään ja se tyssäsi siihen, kun en osaa laittaa päivityksiä menemään suoraan sinne faceen? Myöskin kuvat tulevat mielestäni liian isona, vaikka ne on pienennetty? Osaisitko neuvoa? Ihanat sivut sinulla siellä ja tykkäyksiä kertynyt, hyvä hyvä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minuakin kiinnostaisi saako päivityksiä menemään jotenkin automaattisesti faceen? Ja miten se tehdään. Jos joku osaisi vastata.

   Poista
  2. En usko, että päivityksiä saa automaattisesti faceen, vaan itse tehdään päivitykset. Status kohtaan viedään linkki postaukseen (eli postauksen osoite), jolloin fb ehdottaa utomaattisesti yhtä tai kahta kuvaa statuspäivitykseen. Itsekin voit ladata kuvan ehdotettujen kuvien alta. On tosi nopea ja yksinkertainen tehdä, kun on kerran tehnyt. :) Toivottavasti onnistuu!

   Poista
  3. Minäkään en osaa vinkata automaattisesti päivittyvistä fb-sivuista. Yön tunteina kyllä googlettelin asiaa ja päädyinkin johonkin englanninkieliselle sivustolle, missä tästä oli kerrottu enemmän. En vain jaksanut silloin perehtyä asiaan ja nyt se on jäänyt. Jos siis joku osaa selkokielellä rautalangasta vääntäen selittää, niin mielelläni kuulisin minäkin!:)

   Poista
 5. Vau! Entä Instagram? Pliis pliis, sinne myös! :-)

  VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig