tiistai 18. helmikuuta 2014

Mielenmaisema

Viime päivät ovat menneet pikkuisen puoliteholla. Koko perhe on semi-flunssassa, ei onneksi mitään sen isompaa. Arki rullaa, mutta vähän hitaammin ja vähän väsyneempänä. Iltaisin kaikki käyvät nukkumaan omiin sänkyihinsä, mutta aamulla jokainen herää eri paikasta. Nämä ovat näitä lapsiperheen yöseikkailuja!

Mielessäni vaeltelen ihan muualla, varhaisen kesäaamun puutarhassa. Aamukasteinen nurmi kutittelee varpaita, luonto herää pikku hiljaa uuteen päivään. Hyvällä tuurilla perhe nukkuu vielä, saan juoda aamukahvini kaikessa rauhassa, terassin portaalla istuen. Ihana toivo herää aina, kun katselen kesäkuvia.
26.6.2013, klo 06.01
Kyllä se tästä, ihan kohta!
SHARE:

26 kommenttia

 1. Ihanan tunnelmallinen kesäkuva! Räntäsadetta ikkunasta katsellessa on kyllä vaikea uskoa, että ihan muutaman kuukauden päästä pihalla näyttääkin taas tältä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä on ehtinyt kelit vaihdella viikossa ihan huimasti. Vähän jänskättää, kun penkistä alkaa jo nousta krookuksia yms. ja ihan en vielä uskalla juhlia kevään saapumista...mutta kohta se kyllä on jo täällä, ihan kalenterinkin mukaan!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos, täällä on tosin jo toinen kierros menossa. Mutta valoa päin, valoa päin...!

   Poista
 3. Kylläpä kuvailit upeasti unelmaisen kesäaamun... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa olla ihan pikkuisen kova kaipuu, kun sai luotua kesämaiseman ja fiiliksen mieleensä ihan hetkessä!:)

   Poista
 4. Tavattoman kaunista! Onneksi ollaan jo kohta maaliskuussa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanni! Ja ihan keväältä tuolla ulkona nyt jo näyttääkin, jei!

   Poista
 5. Voi miten kaunista, kyllä tuolla kelpaa kävellä varhaisina kesäaamuina ja juoda rauhassa aamukahvit.
  Yritän tuoda tuon auringon täältä Meksikosta, kun tänään lähdemme kotiin. Siellä suomessa on kuulemma niin harmaata. Tässä blogin jos haluat kurkata http://irtiarjesta.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, te olette pääseet tankkaamaan aurinkoenergiaa oikein kunnolla, ihanaa! Ilman muuta poikkean vierailulle, kiitos osoitteesta:)

   Poista
 6. Kaunista, tulisipa jo kesä tai edes kevät kun ei kerran kunnollista talvea saatu.

  VastaaPoista
 7. Vastaukset
  1. Kiitos! Kaikenlaisia kuvia tuolta koneen syövereistä kyllä löytyykin, olen hieman huono poistelemaan ja organiseeraamaan. Mutta nämä ovat huippulöytöjä kesätuskaan:)

   Poista
 8. Niin kaunista! Mikä valkoinen kukka on omenapuun alla? Minulla on omenapuiden alle jotain kivaa hakusessa, mutta aivot raksuttaa tyhjää... Mitään kivaa ideaa ei tuu =/
  Pikaista paranemista, koko poppoolle!
  -Enna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Enna! Kirjoitinkin jo uuden postauksen kuvan kasveista, mutta pikaisesti vielä huikkasen tätäkin kautta. Eli omenapuun alla on yksivuotinen kesäkukka, valkoinen ahkeraliisa. Kukkii pitkään ja on helppohoitoinen. Täydellinen siis meikäläiselle:)

   Poista
 9. Olen ajatellut, että ensi kuussa kukkivat krookukset, melkeenpä päättänytkin jo =) Ainakin sisälle jollei muuten!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri tänään tutkailin, että krookukset puskevat maasta huolestuttavalla vauhdilla. Voisiko, uskaltaisiko sitä toivoa, että kevät tosiaan olisi ihan kohta täällä?

   Poista
 10. Ihana kesä! Pikaista paranemista teille, täällä ollaan myös flunssan kourissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä taitaa olla melkoisen flunssarikasta aikaa. Mutta kyllä tuo valostuva ja pitenevä päivä kummasti antaa energiaa nuhanenillekin. Toivottavasti teillä ollaan jo terveinä!

   Poista
 11. No tuolla minäkin haluaisin käyskennellä. Ja ihan on samat aatokset, kevät saisi jo tulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten se aina tässä vaiheessa alkaa tuntua niin tuskaisen hitaalta, kevään läheneminen? Tosin tämä vuosi on kyllä aika ihmeellinen säiden suhteen, enkä oikein vielä uskalla iloita maasta pilkistävistä krookuksista. Joskos kuitenkin vielä tulee takatalvi..eiii!

   Poista
 12. Kevättä ja kesää täälläkin odotellaan. Nimeäisitkö myös nuo violetit kukat kuvassa?
  Pikaista paranemista!
  - Jaana

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos tarkoitat noita korkeita violetteja penkin keskiosassa, ne ovat idänkurjenpolvea. Tästä postauksesta löydät tarkempaa tietoa penkin kasveista: http://kaneliajakardemummaa.blogspot.fi/2014/02/vastauksia-kysymyksiinne.html
   Toivottavasti siitä on apua!

   Poista
 13. Pikaista paranemista! Tällä hetkellä ei oikein tiedä, odottaako lisää lunta vai tämän lopunkin sulavan pois.. Kerro, mitä kukkasia nuo erikokoiset liilat on? Ja mitä muuta sieltä löytyy! Ottaisin mielelläni vinkkejä vastaan :) Helppohoitoiset, pitkään kukkivat - onko sellaisia ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän penkeistä ei löydy kuin helppohoitoisia!:) Toisin sanoen nämä ovat kestäneet paahteisen paikan ja savimaan, kaikenlaista muutakin on kyllä yritetty... Mutta niitä ei ole sitten enää seuraavana vuotena näkynyt:D Tarkemmat tiedot penkin kasveista löydät tästä postauksesta: http://kaneliajakardemummaa.blogspot.fi/2014/02/vastauksia-kysymyksiinne.html
   Aurinkoista helmikuun loppua!

   Poista

Blog Design Created by pipdig